• office@allianceauto.ro
  • 0241.698.044
  • Soseaua Mangaliei, nr. 74, Constanta
http://www.fordallianceauto.ro/blobserver_20180216.jpeg

Noul Ford Ecosport de la 750lei/luna


AVENTURA TA ECOSPORT INCEPE CU DOAR 750 LEI / LUNA*


Iti doresti o masina eficienta si inteligenta? Care sa arate si sa se comporte ca un SUV, dar cu un plus de rafinament si design? Si care sa iti garanteze incredere la volan?

Fii gata sa faci cunostinta cu noul model Ford EcoSport si cu oferta speciala de lansare: poti alege o rata lunara de la 750 de lei* – fara comision de administrare. Suna prea bine sa fie adevarat?

Noul EcoSport a fost inzestrat cu cele mai avansate tehnologii Ford, pentru ca tu sa conduci in deplina siguranta si maxim confort. Sistemul de Control Electronic al Stabilitatii, Controlul Tractiunii si Sistemul de Monitorizare a Presiunii din Pneuri, Sistemul de Asistenta la Pornirea din Rampa, airbagurile care te vor proteja din orice unghi, garda la sol inalta – toate au fost create pentru ca tu sa cuceresti atat terenul urban, cat si pe cel mai putin accesibil.

Noul EcoSport imbina utilitatea cu inteligenta si tehnologiile de ultima ora cu un aspect fluid si elegant. Iar motorul EcoBoost 1.0 125 CP, premiat in sase ani consecutivi ca Motorul International al Anului in categoria sa, te va ajuta sa descoperi o noua dimensiune a performantei combinata cu eficienta.

Mai mult, cu oferta speciala de lansare beneficiezi, fara costuri suplimentare, de dotarile din pachetul Trend, pentru confortul si siguranta ta:
- Aer conditionat automat (EATC);
- Sistem SYNC III cu Asistenta pentru situatii de urgenta; sistemul include ecran de 6.5”, 6 difuzoare, USB, comenzi audio pe volan;
- Jante din aliaj de 16”
- Bare plafon negre.

Da frau liber spiritului de aventura si fii printre primii care urca la volanul noului EcoSport!

Rezerva acum oferta, prin programul rabla !