• office@allianceauto.ro
  • 0241.698.044
  • Soseaua Mangaliei, nr. 74, Constanta
https://www.fordallianceauto.ro/pumawork2_20200122.jpeg

Oferta de pre-lansare pentru modelul Puma!

*Solicita acum o oferta personalizata: vanzari@allianceauto.ro

 


NOUL FORD PUMA OFERTA PRE-LANSARE

Noul Ford Puma Titanium 1.0l EcoBoost 125 CP, cu transmisie manuala si 6 trepte de viteza.

DE LA 166EUR/ LUNA TVA INCLUS.Noul Ford Puma cu designul inovator, cu aparitia exterioara indrazneata nu incearca sa iti atraga atentia, o face pur si simplu.


Noul Ford Puma este conceput pentru a te ajuta sa profiti la maximum de viata moderna, pentru a te face sa te simti comfortabil. Acum, ai ocazia sa beneficiezi de oferta de pre-lansare: rata lunara de la 198 Euro fara TVA si 0% dobanda*.


Bucura-te de tot ce are de oferit noul Ford Puma:


  • Radio, ecran 8" cu functia touch, SYNC3, Navigatie, 7 difuzoare, DAB, 2 porturi USB, functionalitate iPOD;
  • Pilot automat cu limitator de viteza
  • Aer conditionat cu reglare manuala
  • Jante aliaj 17" Absolute Black si anvelope 215/55 R17
  • Faruri cu tehnologie LED (faza scurta si lumini de zi)
  • Scaune fata cu masaj lombar
  • Portbagaj MegaBox furnizand un extra spatiu de pana la 80 litri
*Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii.

Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Ford Puma, in valoare recomandata de 14.173,24 Euro+TVA (16.866,16 Euro TVA inclus), avans 20% in valoare de 2.834,65 Euro+TVA (3.373,23 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, pe toata perioada de creditare, comision analiza dosar 2,5% din pretul masinii (354,33 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,10% (11,34 Euro +TVA), valoarea ratei lunare 198 Euro+TVA (235,62 Euro TVA inclus). Rata lunara contine: principal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. Valorile in Euro prezentate se vor achita in moneda nationala la cursul agreat contractual.

Foarte important inainte de a decide achizitia: pretul modelului este un pret recomandat si este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanti in campanie.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale suplimentare celor deja mentionate. Valorile de consum si emisii, masurate prin procedurile de testare NEDC Compass /BT – back translated) si WLTP – aici, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile si legislatia relevanta pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2019