• office@allianceauto.ro
  • 0241.698.044
  • Soseaua Mangaliei, nr. 74, Constanta
https://www.fordallianceauto.ro/ford-garantia-12_20160225.png

Ford Garantia 12

Ford Garantia 12

Descriere

ProgramulFordGarantia12a fost realizat pentru a intampina exigentele dumneavoastra privind utilizarea autovehiculului fara griji. Aceasta garantie acopera valoarea reparatiilor (costurile pieselor de schimb si manopera) efectuate de dealerii / reparatorii autorizati Ford, in limitele stabilite in CertificatulFordGarantia12.Garantia ofera protectie si asistenta rutiera in Romania, asigurand fie remedierea defectiunii la locul incidentului, fie tractarea autovehiculului pana la cel mai apropiat dealer Ford. De asemenea, are o durata de 12 luni sau pana la prima revizie obligatorie programata de unitatea reparatorare Ford autorizata, in conformitate cu specificatiile producatorului (primul termen atins).

Eligibilitate

Vehiculele eligibile de a intra in acest program sunt toate autovehiculele Ford inregistrate in Romania, ce au maxim 9 ani vechime de la data primei inregistrari, fara insa a depasi 200.000 Km rulati. Vehiculele trebuie sa fie functionale si sa nu prezinte defectiuni ale componentelor mecanice sau electrice la includerea in garantie. Pentru a beneficia de noul produs Ford, potentialul client va trebui sa efectueze mai intai revizia periodica a masinii la orice dealer Ford care comercializeaza FordGarantia 12. Ulterior, autovehiculul va beneficia de o verificare tehnica pentru identificarea eventualelor defectiuni ale componenetelor mecanice sau electrice. Autovehiculul va fi eligibil pentru Ford Garantia 12 dupa remedierea tututor defectiunilor identificate.

Transferabilitate

FordGarantia12apartine autovehiculului, reprezentand un serviciu suplimentar oferit noului proprietar, in ipoteza in care va decideti sa vindeti autovehiculul.

Va recomandam sa informati noul proprietar cu privire la importanta respectarii recomandarilor Ford cu privire la efectuarea reviziilor si lucrarilor de service. Pentru caFordGarantia12sa ramana in vigoare, noul proprietar trebuie sa informeze orice dealer autorizat Ford despre schimbarea proprietarului.

Mentiune:Garantia isi pierde valabilitatea daca autovehiculul este vandut unui vanzator comercial de automobile si/sau prin intermediul unui al treilea vanzator comercial intermediar.

Detalii despre program

Descarca documentul cu detalii privindComponentele acoperite de FordGarantia12.

Descarca documentul cu detalii privindAsistenta rutiera - FordGarantia12.

Pentru a va mentine dreptul la reparatii in perioada de garantie - pentru programulFordGarantia12, intretinerile service trebuie sa fie conforme cu recomandarea producatorului autovehiculului sisa fie efectuate exclusiv de un dealer / reparator autorizat din reteaua nationala Ford Romania.