• office@allianceauto.ro
 • 0241.698.044
 • Soseaua Mangaliei, nr. 74, Constanta

Noul Ford Transit Courier

Capabil, fiabil şi foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, la fel ca toate utilitarele Transit. Confortabil, plăcut la condus şi plin de tehnologii inteligente, precum un autoturism Ford. Acesta este noul Transit Courier.

Forma compactă a utilitarei o face să aibă o manevrabilitate superioară şi, mulţumită unuia dintre cele mai bune diametre de bracaj din clasa sa, puteţi negocia cu uşurinţă străzile înguste şi spaţiile de parcare strâmte.

Nu vă lăsaţi însă păcălit de postura mică a noului Transit Courier; o suprafaţă de încărcare de 2,3 metri cubi vă oferă cu 10% mai mult volum de încărcare decât alte vehicule din aceeaşi clasă. Optaţi pentru peretele despărțitor pliant cu scaun pentru pasager care poate fi „pliat și coborât” și veţi beneficia, de asemenea, de o lungime de încărcare de top în clasa sa, de 2,59 m.

Şi indiferent de câte ori va trebui să opriţi, nu o veţi face prea des pentru a alimenta. Acest lucru se întâmplă deoarece motorul pe benzină premiat EcoBoost de 1,0 l şi motoarele avansate diesel Duratorq de 1,5 l şi 1,6 l asigură o economie de combustibil remarcabilă şi un nivel redus al emisiilor: până la 3,7 L/100 km (76,3 mpg) şi doar 97 g/km cu sistemul Auto-Stop-Start şi sistemul de limitare a vitezei la 100 km/h.

Tehnologii avansate, inclusiv cameră video pentru vizualizare spate, senzori de distanţă la parcare şi Asistenţă la pornirea în rampă (şi multe altele), sunt prevăzute pentru a face fiecare deplasare în parte cât mai sigură, uşoară şi fără probleme posibil. Toate acestea în timp ce Ford SYNC cu comandă vocală vă eliberează, oferindu-vă posibilitatea de a prelua şi de a efectua apeluri telefonice în modul hands-free. Mai mult, sistemul vă va citi cu voce tare chiar şi mesajele text pe care le primiţi.*

Aflaţi mai multe despre noul Transit Courier și descoperiți designul, experiența de condus, utilitatea și costurile, performanța și eficiența, siguranța și protecția, stilurile de caroserie și capacitatea, precum și modelele disponibile.

*Sub rezerva compatibilităţii telefonului.

Garantie extinsa, pentru oricat de multe curse fara stres!

Cele cinci decenii de experienta stranse in familia Transit au facut posibile conceperea celor mai avansate tehnologii care sa raspunda pozitiv cerintelor si provocarilor din domeniul transporturilor. Si asta nu oricum: gama Transit ofera solutii la costuri de functionare reduse si standarde siguranta inalte. Indiferent de modelul care vi se potriveste, Transit inseamna un partener serios si practic pe care va puteti baza afacerea dumneavoastra.


Transit Courier

Noul model Courier este un membru cu drepturi depline al familiei Transit. Courier este un cumul de carcteristici uimitoare; pe de-o parte este abil, reusind sa se strecoare cu usurinta in traficul aglomerat cu volum de marfa cu cel putin 10 % mai mare decat oricare alt vehicul din clasa sa, iar pe de alta parte, isi indeplineste misiunea cu un cost minim: motorul pe benzină premiat EcoBoost de 1,0 l reduce un consumul la numai 3,7 L/100 km.


Peretele despărțitor pliant cu scaun pentru pasager, care poate fi pliat și coborat, ofera o lungime de incarcare de top in clasa sa, de 2,59 m.


Pe langa sistemul Auto-Stop-Start, Transit Courier dispune de facilitati remarcabile care elimina cat mai mult posibil stresul orelor in trafic: cameră video pentru vizualizare spate, senzori de distanţă la parcare şi asistenţă la pornirea în rampă.


Promisiunea lui Transit Courier de va face viata mai usoara se concretizeaza si prin dotarea Ford SYNC cu comandă vocală care va ofera posibilitatea apelurilor telefonice în modul hands-free. Mai mult, sistemul va va citi cu voce tare chiar şi mesajele text pe care le primiţi. In plus, SYNC este unul din motivele pentru care Courier este cel mai sigur vehicul din clasa sa: sistemul apeleaza automat serviciul 112, in caz de urgenta.


Transit Courier elimina si stresul chiar din momentul achizitiei – beneficiati de garantie extinsa, de 4 ani / 150.000 km, precum si de dobanda de 2,99% pentru leasing financiar prin Ford Leasing.


Click aici pentru a solicita o oferta personalizata si consiliere in configurarea modelului!


*Garantia Extinsa consta in garantie de baza (2 ani) si garantie FordProtect (urmatorii 2 ani, fara limita sau in limita unui numar de kilometri, in functie de model. Limita de kilometri se refera la kilometrajul maxim al masinii, la data interventiei cu potentialul de a fi acoperita de garantie). Pentru componentele acoperite de FordProtect, click aici

Oferta de finantare valabila prin UniCredit Leasing Corporation IFN, in limita stocului disponibil. Exemplu de calcul: pentru un autoturism in valoare de 10.633 Euro + TVA (12.759 EUR TVA inclus, pentru Ford Courier Van Base 1,5 75 CP), avans 3.828 EUR TVA inclus (avans 30 %), pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 2,99 %, comision de analiza dosar 2,5 % din prețul masinii (319 EUR TVA inclus), comision lunar de administrare 0,05% (4,47 EUR TVA inclus), valoarea ratei lunare 162,54 EUR (TVA inclus), valoarea totala platibila 14.184,20 EUR, DAE 6,40% . În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

Daca va intereseaza un anumit model, consultati ofertele noastre actuale. Sau contactati cel mai apropiat dealer pentru cele mai bune oferte disponibile.


Descarcati lista de preturi pentru Ford Transit Courier.


Fisierul in format PDF a fost creat pentru a va permite sa vizualizati si sa tipariti fisiere fara a avea nevoie de programul in care au fost create initial. Adobe™ va pune la dispozitie o aplicaţie software gratuita (Acrobat Reader) care va permite sa lucrati cu aceste fisiere. Daca ati instalat deja aceasta aplicatie pe computerul dvs., in mod normal o puteti gasi la „Programe", in „Meniul Start". In caz contrar, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca.


Descarcati Acrobat Reader de pe situl adobe.com

Aspect de autoturism, eficienţă de utilitară

Noul Transit Courier dispune de un nivel de stil contemporan şi confort specific autoturismelor, la care este posibil să nu vă aşteptaţi într-un vehicul comercial atât de practic şi eficient.

Exteriorul utilitarei este construit pentru a fi util, fiind, în acelaşi timp, proiectat cu stil. De exemplu, forma simplificată oferă noului Transit Courier un aspect contemporan, îmbunătățind în același timp aerodinamica, pentru a maximiza eficiența consumului de combustibil. Luminile uimitoare, de înaltă tehnologie, vă asigură, de asemenea, vizibilitate sporită şi sunt bine protejate de designul noii bare de protecţie în faţă şi în spate. Colţurile rotunjite în partea din faţă ajută la reducerea loviturilor şi zgârieturilor în spaţii înguste.


Design uimitor şi aerodinamic

Uşor manevrabil în spaţii înguste

Manevrabilitate asemănătoare unui autoturism

Rezistent, practic şi fiabil

Stil contemporan

Creat pentru a fi confortabil şi asemănător unui autoturism, interiorul de înaltă calitate este în continuare la fel de practic şi de rezistent ca interiorul la care v-aţi aştepta de la un vehicul comercial. Noile scaune sunt rezistente la uzură şi proiectate ergonomic, pentru a vă asigura sprijinul maxim. Poziţia acestora este, de asemenea, gândită astfel încât să vă pună la îndemână toate comenzile şi compartimentele de depozitare, inclusiv un doc MyFord special deasupra panoului de bord, care vă ţine în siguranţă telefonul mobil, playerul MP3 sau dispozitivul de navigaţie prin satelit.


Interior

Doc MyFord pentru toate dispozitivele dumneavoastr

Cabină luminoasă, aerisită, spaţioasă

Cu 9 culori moderne pentru exterior, inclusiv finisaje metalice, cu siguranţă aveţi de unde alege.


Blazer Blue

Deep Impact Blue

Frozen White

Iceberg

Magnetic

Moondust Silver

Panther Black

Race Red

Tectonic Silver

O utilitară pe care o veţi conduce cu plăcere

Designul modern al şasiului, un sistem de direcţie avansat şi o dinamică de condus bine ajustată se combină pentru a vă ajuta să vă bucuraţi de timpul petrecut la volanul unui Transit Courier. Tehnologiile de vârf ajută, de asemenea, la sporirea siguranţei condusului, făcându-vă şi viaţa mai uşoară, în timp ce alte sisteme maximizează economia de combustibil. Adăugaţi manevrabilitatea excelentă pe care o puteţi obţine doar de la un vehicul şi veţi găsi utilitara perfectă pentru afacerea dumneavoastră.

Tehnologia condusului

O varietate de tehnologii avansate, prevăzute ca dotări standard sau disponibile ca opţiuni, vă stau la dispoziţie pentru a vă face ziua de lucru mai uşoară, mai productivă şi mai puţin stresantă. O serie de alte tehnologii vă protejează, atât pe dumneavoastră, cât şi investiţia dumneavoastră valoroasă: utilitara.


Ford SYNC. Tehnologia avansată hands-free

Ford SYNC vă permite să controlați muzica și să inițiați și să preluați apeluri de pe telefonul mobil, utilizând comenzi vocale directe și simple. De exemplu, dacă „acasă” este înregistrat ca număr de contact în agenda telefonului mobil, este de ajuns să rostiți: „Apel acasă”, iar sistemul va apela automat numărul respectiv. Puteţi utiliza comenzile vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod® ori atunci când redaţi în flux melodii de pe un telefon compatibil Bluetooth®. Sistemul poate chiar citi cu voce tare mesajele text pe care le primiţi.


*Marca și siglele Bluetooth® sunt oferite și deținute de Bluetooth SIG Inc și orice utilizare a acestor mărci de către Ford Motor Company Limited și de către companiile sale partenere se face în baza unei licențe. Alte mărci înregistrate şi denumiri comerciale aparţin proprietarilor lor.


Marşarier mai simplu

Stâlpi opritori, pubele, ziduri joase… Camera video pentru vizualizare spate vă arată tot ce se află în spatele autovehiculului pe un ecran integrat în consola centrală şi se activează automat atunci când selectaţi marşarierul. Sistemul afişează, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a vă ajuta să parcaţi şi în cele mai înguste spaţii.


Senzori care facilitează procedura de parcare

Senzorii de distanță la parcare vă ajută să determinați distanța dintre vehiculul dvs. și orice fel de obstacol din spatele dvs. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât vă apropiați mai mult de obstacol.
Drumuri mai puţin obositoare, călătorii mai economice

Tempomatul prevăzut cu dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei vă ajută să vă menţineţi utilitara în limita de viteză prestabilită de către dumneavoastră. Pe lângă faptul că vă ajută să economisiţi combustibil, sistemul poate minimiza, de asemenea, posibilitatea ca dumneavoastră să depăşiţi limita de viteză. Desigur, tempomatul vă permite, de asemenea, să stabiliţi o viteză pe care ulterior o menţine pentru a vă oferi un condus mai relaxat în timpul călătoriilor lungi pe autostradă.

Confort

Prin combinarea designului inteligent şi contemporan cu tehnologiile dezvoltate pentru a vă satisface nevoile, noul Transit Courier este atât un vehicul comercial eficient, cât şi un adevărat birou practic şi confortabil pe roţi.


Un loc sigur pentru toate dispozitivele dumneavoastră

Docul MyFord este conceput pentru a vă ține dispozitivul de navigare prin satelit, smartphone-ul sau playerul MP3 și este prevăzut cu un un port USB.
Depozitare sensibilă şi sigură

Ca orice loc de muncă bun, utilitara dumneavoastră este plină de compartimente de depozitare inteligente. Consola centrală include spaţiu pentru dosare A4, pentru a le avea mereu la îndemână. Pentru un plus de securitate, puteţi pune un laptop în compartimentul de sub scaun, pentru a-l feri de privirile indiscrete. Chiar şi panourile uşilor din faţă utilizează spaţiul în mod excelent, incluzând un suport pentru sticle de 1,5 litri şi 20 oz. în fiecare uşă, precum şi un suport util pentru fise pe partea pasagerului.


Confortabil tot anul

Dimineţi cu gheaţă, zile caniculare de vară…. utilitara dumneavoastră vă va oferi întotdeauna un mediu de lucru plăcut. Cu ajutorul dotării opţionale – Sistemul de climatizare automată (EATC), selectați pur şi simplu temperatura interioară dorită iar sistemul o va menţine cu ajutorul sistemului avansat de climatizare. Perne de scaun încălzite sunt, de asemenea, disponibile ca opţiune pentru ambele scaune din faţă.


Curăţaţi parbrizul rapid cu Quickclear

Această dotare inteligentă este creată pentru a vă permite să porniți rapid în dimineţile geroase. Nu trebuie decât să atingeţi un buton şi filamente extrem de subţiri se supraîncălzesc pentru a curăţa parbrizul de gheaţă, ceaţă şi abur, precum şi pentru a ajuta la dezgheţarea ştergătoarelor. Sistemul acţionează în câteva secunde, chiar şi la temperaturi negative.Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme

Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a autoutilitarei, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. Şi pentru că Easy-Fuel este un sistem fără buşon, nu veţi mai avea de-a face niciodată cu un buşon murdar.


Utilitara dumneavoastră: biroul dumneavoastră

Cu conectivitate mobilă încorporată în noul Transit Courier, nu a fost niciodată mai simplu să vă desfăşuraţi activitatea oriunde v-aţi afla. Astfel, cabina încorporează caracteristici proiectate pentru a vă ajuta să aveţi tot ce vă trebuie la îndemână. Dispuneţi de una sau două prize de 12 V, intrare auxiliară şi conectivitate USB, plus suporturi pentru pahare, spaţiu pentru un laptop sau dosare de dimensiune A4 şi o tavă de depozitare sub scaun.


Ştergătoare care se reglează automat, în funcţie de ploaie

Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda în care detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi îşi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Puteţi alege unul dintre cele şase niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ştergătoarele să intre în acţiune pentru a o îndepărta. Ştergătoarele cu senzor de ploaie sunt disponibile ca dotare opţională cu farurile automate (a se vedea mai jos)


Faruri care se aprind automat atunci când este necesar

Noul Transit Courier este prevăzut cu senzori care detectează lumina când începe să se întunece sau la schimbarea bruscă a condiţiilor de iluminare. De exemplu, când intraţi într-un tunel. Atunci se activează farurile cu acţionare automată, care pot simplifica şi mări nivelul de siguranţă al condusului. Farurile automate sunt disponibile ca dotare opţională cu ştergătoarele cu senzor de ploaie.


Coloana sonoră perfectă pentru fiecare deplasare

Cu opt Pachete de divertisment în maşină disponibile, toate cu radio AM/FM şi conectivitate USB/auxiliară, nu veţi duce niciodată lipsă de muzică, ştiri sau cele mai recente actualizări despre trafic. Boxele frontale ale tuturor sistemelor ICE, cu excepţia unităţilor de radio cu conexiune proprie ICE dispuse foarte jos pe panoul de bord (pachetele 1 şi 2), sun proiectate sub forma unui sistem premium, împărţit în boxe tweeter şi woofer. Boxele tweeter sunt amplasate pe stâlpul „A” pentru a oferi o calitate superioară a sunetului.

Practic, rezistent, costuri generale reduse

Este adevărat că este compact, dar cu o suprafaţă de încărcare de 2,3 metri cubi obţineţi cu 10% mai mult volum de încărcare decât alte autovehicule din aceeaşi clasă. În spatele peretelui despărţitor standard complet, există spaţiu pentru un Europalet şi o sarcină utilă de 660 kg. Caracteristicile ingenioase ajută la protejarea mărfii şi a vehiculului de condiţiile dificile specifice activităţii dumneavoastră. Şi pentru că utilitara este construită cu respectarea unor standarde stricte pentru vehicule comerciale, nu numai că este făcută să dureze, este proiectată să minimizeze costul de deţinere.

O utilitară productivă este o utilitară profitabilă. Astfel, noul Transit Courier a fost construit pentru a maximiza spaţiul disponibil pentru marfă. Optaţi pentru peretele despărțitor pliant cu scaun pentru pasager care poate fi „pliat și coborât” și lungimea de încărcare de top în clasa sa, de 1,62 m poate fi extinsă până la 2,59 m. Acest lucru vă permite să transportaţi obiecte mai lungi, precum scări, conducte sau scânduri şi să le depozitaţi în siguranţă înăuntru. Încărcarea şi descărcarea sunt, de asemenea, operaţii prevăzute să se desfăşoare cât mai sigur şi cât mai uşor posibil.


Spaţiu pentru transportarea obiectelor lungi cu un perete despărţitor din plasă, care se pliază

Peretele despărţitor din plasă, care se pliază, nu numai că vă permite să transportaţi încărcături lungi de până la 2,59 m, ci ajută şi la protejarea şoferului de aceste încărcături, care se află peste scaunul rabatat al pasagerului. Această caracteristică este disponibilă cu modelele Van şi este însoţită de scaunul pentru pasager care poate fi pliat şi coborât.


Puncte de ancorare pentru a vă ţine marfa în siguranţă

Punctele de ancorare montate pe pereţii laterali ajută la menţinerea ordinii pe podeaua de încărcare şi respectă standardele DIN şi ISO. Există, de asemenea, puncte de fixare pe caroserie, montate la nivelul taliei şi al umărului, iar acestea sunt normate la o sarcină de 30 kg.


Protecţie cu curăţare uşoară în cabină şi zona de marfă

Covoraşele din cauciuc ajută la păstrarea curăţeniei în cabină, o căptuşeală de uz intens pentru încărcătură poate proteja podeaua spaţiului de încărcare şi poate ajuta la protejarea utilitarei şi a mărfii din aceasta de loviturile şi zgârieturile provenite din activitatea zilnică.


O zonă de marfă iluminată mai bine pentru o încărcare mai sigură şi mai uşoară

Lămpi noi pentru spaţiul de încărcare reprezintă dotare standard. Acum puteţi specifica, de asemenea, opţiunea de iluminare cu LED-uri ultra-strălucitoare, dacă este necesar.

Designul bine gândit ajută la menţinerea costurilor la minimum. O bară de protecţie spate din mai multe piese, protecţia laterală a caroseriei şi lămpile faţă şi spate amplasate strategic, de exemplu, ajută la prevenirea sau minimizarea daunelor rezultate în urma unui accident. Aceasta înseamnă mai puţin timp şi mai puţini bani pierduţi cu reparaţiile, fapt ce poate reduce, de asemenea, poliţa de asigurare. Calitatea superioară a construcţiei, plus piesele şi componentele rezistente la uzură, vă ajută, de asemenea, să reduceţi timpul de inactivitate şi să economisiţi bani, deoarece au ca rezultat intervale de service lungi.


Testat cu rigurozitate

Toate materialele din interiorul cabinei au fost supuse unei testări extensive, pentru a asigura rezistenţă maximă. Un nivel redus de uzură înseamnă că vehiculul dumneavoastră îşi păstrează aspectul inteligent şi profesional mai mult timp, ajutând, de asemenea, la menţinerea valorii de revânzare.


Bară de protecţie din mai multe piese pentru reparaţii uşoare

Spre deosebire de alte utilitare din clasa sa, nu este nevoie să înlocuiţi întreaga bară de protecţie a noului Transit Courier în cazul în care a fost lovită la unul dintre capete. Şi aceasta deoarece un design ingenios din 3 secţiuni face ca piesele individuale să poată fi înlocuite după nevoie, pentru reparaţii cu un cost redus.


Intervale de service lungi pentru mai puţin timp în afara drumului

Fiecare piesă şi componentă a noului Transit Courier este proiectată să maximizeze rezistenţa şi să funcţioneze mai mult fără să necesite întreţinere. De aceea, intervalele de service sunt stabilite la 30.000 de km sau la 1 an.
Asistenţă de specialitate de la Ford Transit Center

Indiferent dacă deţineţi o singură utilitară sau administraţi o întreagă flotă, vă puteţi baza pe ajutorul oferit de Centrele Ford Transit. Aceste centre de specialitate dispun de echipe dedicate de experţi în vânzări şi tehnicieni instruiţi şi au la sediile lor exemplare din cele mai noi vehicule pentru a vi le prezenta. De asemenea, sunt echipate corespunzător pentru a întreţine vehicule comerciale Ford, executând rapid şi fără probleme lucrările de service de care aveţi nevoie, şi asta nu doar în timpul programului de

Calităţile unui autoturism într-un vehicul comercial

Tracţiune pe faţă, poziţie de condus ridicată, servodirecţie avansată şi design avansat al şasiului… Transit Courier vă oferă o experienţă de condus la care nu v-aţi aştepta din partea unei utilitare. De asemenea, dispuneţi şi de niveluri specifice autoturismelor în ceea ce priveşte grupul propulsor: Diesel sau benzină, inclusiv revoluţionarul motor EcoBoost de 1,0 l, plus transmisie manuală sau automată. Şi chiar şi când este complet încărcat, tehnologiile ECOnetic vor ajuta la maximizarea eficienţei combustibilului utilitarei dumneavoastră.

Profitaţi la maximum de motorul dumneavoastră pe benzină

Noul motor pe benzină EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri, dezvoltă 100 CP şi un cuplu de 170 Nm cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză. În combinaţie cu alte tehnologii de economisire a combustibilului, precum Auto-Start-Stop, acest motor premiat vă asigură puterea la care v-aţi aştepta de la un motor de 1,6 litri convenţional, însă utilizează cu circa 24% mai puţin combustibil, având emisii de CO2 cu 25% mai reduse, de numai 119 g/km.


Motoare diesel puternice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Dacă preferaţi motorina, puteţi alege dintre opţiunile de motoare diesel Duratorq TDCi de 1,5 sau 1,6 litri: 75 CP, 185 Nm, transmisie manuală cu cinci trepte de viteză sau 95 CP, 230 Nm cu transmisie manuală cu cinci trepte de viteză. Motoarele de 75 CP şi 95 CP sunt disponibile cu dotările opţionale Auto-Start-Stop, Sistem de management al bateriei şi Încărcare regenerativă inteligentă. Motorul de 95 CP cu sistem Auto-Start-Stop şi limitator de viteză de 100 km/h (sau 62 mph) emite doar 97 g/km de CO2, făcându-l să fie cel mai bun din clasa sa la acest capitol.

Folosiţi mai puţin combustibil cu funcţia Auto-Start-Stop

Atunci când utilitara dumneavoastră se opreşte la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie opţională poate opri automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum aerul condiţionat, radioul şi Ford SYNC). De îndată ce sunteţi gata să plecaţi de pe loc, apăsaţi pe pedala de ambreiaj şi selectaţi prima treaptă de viteză, ca de obicei, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (mediu urban).

Ușurarea fiecărui viraj

Diametrul de bracaj este excepţional de scurt, de doar 10,5 m, și se obține din doar 2,6 rotiri ale volanului între cele două puncte de blocare. Astfel, scade dificultatea parcării în locuri strâmte și crește manevrabilitatea pe străzile înguste.

Un mod mai eficient de a vă reîncărca bateria

Spre deosebire de sistemele convenţionale, sistemul de încărcare regenerativă inteligentă reîncarcă bateria doar atunci când este nevoie şi, ori de câte ori este posibil, evită realizarea acestei operaţiuni atunci când apăsați pedala de acceleraţie. Acest lucru poate reduce şi mai mult consumul de combustibil şi nivelul de emisii.


Folosiţi mai puţin combustibil cu funcţia Auto-Start-Stop

Atunci când utilitara dvs. se opreşte la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie opţională poate opri automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum ventilaţia, radioul şi Ford SYNC). De îndată ce sunteţi gata să plecaţi de pe loc, apăsaţi pe pedala de ambreiaj şi selectaţi prima treaptă de viteză, ca de obicei, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (mediu urban).


Un sistem de informare inteligent, care vă ajută să conduceţi mai eficient

Sistemul inovator Ford Eco Mode evaluează în mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, frânarea şi nivelurile de anticipare, plus raportul personal de deplasări pe distanţe scurte şi lungi. Apoi, software-ul inteligent vă oferă recomandări legate de modul de îmbunătăţire a economiei de combustibil.


Economie de combustibil sporită, emisii reduse

Alegeţi transmisia alternativă „E” şi veţi obţine o creştere de 7% a raporturilor de schimbare a treptelor de viteză, ceea ce înseamnă schimbarea mai rară a treptelor. De asemenea, veţi beneficia de o economie sporită a combustibilului şi de un nivel scăzut al emisiilor: de numai 169 g CO2/KM.


Controlul acceleraţiei vă ajută să conduceţi mai economic

Acest nou sistem inovator controlează rata de accelerare a utilitarei în funcţie de starea acesteia: fără încărcătură sau parţial încărcată. Prin urmare, este posibil să reduceţi consumul de combustibil cu până la 15%, în funcţie de stilul dvs. de condus. Tehnologia vă poate ajuta, de asemenea, să reduceţi nivelul de uzură normală a motorului, a frânelor şi a pneurilor, printre altele.


Indicator care semnalează momentele optime pentru schimbarea vitezelor din punct de vedere al consumului

Un indicator luminos de pe panoul de bord vă indică momentul optim de schimbare a treptei de viteză, pentru o eficiență maximă a consumului de combustibil. Aceasta reprezintă o modalitate simplă și eficientă de a asigura deplasări cât mai economice.


Siguranţă şi securitate pe care vă puteţi baza

Noul Transit Courier încorporează multe tehnologii inteligente, proiectate pentru a vă proteja pe dumneavoastră, pasagerii şi marfa dumneavoastră. De exemplu, tehnologii care pot reduce riscul derapării în condiţii de umiditate sau de gheaţă, care pot frâna automat, vă pot ajuta să apelaţi la serviciile de urgenţă şi vă pot uşura pornirile din rampă. Plus sisteme care vă permit să blocaţi şi să deblocaţi uşi în mod individual, care includ detectoare de mişcare pentru a ajuta la protejarea obiectelor transportate şi care declanşează alarma chiar şi după deconectarea bateriei.

O serie completă de tehnologii de asistare a şoferului vă pot face viaţa mai uşoară, pot reacţiona rapid în cazul puţin probabil al unui accident şi vă pot ajuta activ să preveniţi un astfel de accident.


Ford SYNC cu Asistenţă de Urgenţă poate suna după ajutor chiar dacă dumneavoastră nu puteţi

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC care vă poate salva viaţa este Asistenţa de urgenţă. În cazul puţin probabil al unui accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate efectua automat un apel direct către Serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră. Dacă este cazul, puteți alege să întrerupeți apelul sau să discutați personal, dacă este necesar. Un aspect extrem de important este faptul că sistemul va furniza informaţii vitale, precum coordonatele dumneavoastră GPS, chiar şi atunci când v-aţi pierdut cunoştinţa.*


*Asistenţa de urgenţă Ford funcționează în peste 30 de ţări din Europa. Această caracteristică funcţionează atunci când este conectată cu un telefon mobil compatibil pe care îl aveţi la dumneavoastră, în momentul în care un airbag este declanşat (cu excepţia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci când un senzor care înregistrează o coliziune întrerupe pompa de combustibil. Funcţia de mesagerie şi Asistenţa de urgenţă nu sunt acceptate în toate limbile europene.


Un plus de control în cazul pornirilor din rampă

Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate sau în față atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de fânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutaţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util când opriţi şi porniţi autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.


Aderenţă maximă cu efort minim

Un sistem avansat de control al tracţiunii (TCS) elimină alunecarea în exces a roţilor şi vă asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când aveţi mai mare nevoie. Sistemul monitorizează încontinuu şi ajustează puterea livrată roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când acceleraţi.


Vă avertizează dacă pneurile pierd presiune

Întotdeauna este important să menţineţi presiunea corectă în pneuri, pentru a vă ajuta să economisiţi combustibil, să protejaţi pneurile şi să fiţi în siguranţă. De aceea, senzorii monitorizează constant fiecare roată şi vă alertează dacă apare o problemă, astfel încât să puteţi trage pe dreapta, să verificaţi şi să umflaţi pneul sau să schimbaţi roata

Ford se află în permanență în avangarda dezvoltării de tehnologii și caracteristici de siguranță premiate și inovatoare. Veți descoperi multe dintre acestea integrate în noul Transit Courier, fiecare în parte fiind prevăzută pentru a vă ține în siguranță ori de câte ori vă aflați la volan.


Oferă încredere chiar și în condiții dificile

Sistemul de Control electronic al stabilității (ESC) include o serie de tehnologii concepute pentru a vă oferi un control mai mare asupra vehiculului și pentru a vă menține în siguranță. De exemplu, există senzori care monitorizează în mod constant viteza fiecărei roți în parte, rata de deviere a mașinii (unghiul și direcția), precum și unghiul direcției. Dacă trebuie să virați brusc la stânga sau la dreapta, eventual pentru a ocoli un obstacol, sistemul ESC echilibrează în mod precis puterea de frânare între roți și poate reduce, de asemenea, puterea motorului. Acest lucru contribuie la contracararea subvirării și supravirării, făcând mașina mai stabilă și mai ușor de controlat. ESC şi Controlul tracţiunii pot contribui, de asemenea, la reducerea riscului de învârtire în gol a roţilor în condiţii de carosabil umed sau îngheţat.


Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă

Sistemul de asistenţă la frânarea de urgență (EBA) ajută utilitara să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi crește automat această presiune, dacă este cazul.
Un avertisment în spate, atunci când frânaţi brusc

Sistemul Lumină de frânare de urgenţă (EBL) aprinde luminile de avarie pentru a avertiza ceilalţi şoferi atunci când frânaţi puternic.
Protecţie continuă împotriva răsturnării

Reducerea efectului de răsturnare (ROM) vă monitorizează utilitara şi permite identificarea condiţiilor de condus periculoase care ar putea duce la răsturnarea acesteia. În acel moment, sistemul declanşează ESC pentru a interveni, pentru a controla viteza şi pentru a redobândi stabilitatea.


Sisteme avansate pentru o frânare mai controlată

Sistemul de frânare cu anti-blocare roți (ABS) și distribuția electronică a forței de frânare (EBD) asigură o frânare mai bine controlată.
Sistem îmbunătăţit de airbaguri

Noul Transit Courier este disponibil cu airbaguri tip cortină, pentru şofer, pasager şi laterale. De asemenea, senzori avansați sunt poziționați în puncte cheie în vehicul, pentru a asigura o reacție rapidă și controlată.

O serie completă de măsuri de securitate ajută la protejarea mărfii şi utilitarei dumneavoastră împotriva hoţilor: lucru vital dacă nu puteţi alege mereu unde să parcaţi.


Puteţi alege ce uşi să blocaţi şi să deblocaţi

Noul Transit Courier are ca dotare standard închiderea centralizată a uşilor de la distanţă. Iar acest sistem de închidere este mai sigur ca niciodată. Şi aceasta deoarece puteţi alege să descuiaţi o singură uşă, în timp ce celelalte rămân blocate în mod sigur, până când activaţi un comutator de pe portiera şoferului. Acelaşi comutator controlează blocarea şi deblocarea tuturor uşilor vehiculului.


Două opţiuni de alarmă de nivel înalt

O alarmă de perimetru opţională vă protejează vehiculul, declanşându-se dacă uşile sau capota sunt deschise cu forţa. Pentru protecţie (şi descurajare a hoţilor) şi mai mare, alegeţi un sistem de alarmă Thatcham de categoria 1. Acest sistem complex se activează automat în momentul în care încuiaţi vehiculul şi emite un semnal sonor puternic dacă este declanşat de o intrare forţată, dacă vehiculul este ridicat sau dacă senzorii de mişcare detectează o mişcare înăuntru.

Utilitara ideală pentru dumneavoastră

O gamă completă de culori de exterior, jante şi multe echipamente opţionale vă permit să alegeţi specificaţiile pentru vehiculul perfect. Dacă doriţi să includeţi dotări şi mai specializate (orice, de la culori unice ale caroseriei la sisteme de încărcare interioare pe comandă), cereţi dealerului dumneavoastră să vă pună în legătură cu Grupul nostru special de operaţii vehicule (SVO).

Van

 • Lungime totală: 4.157 mm
 • Înălțime plafon: 1.742 mm
 • Volum compartiment de încărcare: 2,3 metri cubi (SAE)
 • Încărcare prin peretele despărţitor: 2,59 m
 • Sarcină utilă max aprox.: 660 kg
 • Greutate brută a vehiculului (GVM): 1.795 kg
 • Scaune: două

Kombi

 • Lungime totală: 4.157 mm
 • Înălțime plafon: 1.742 mm
 • Volum compartiment de încărcare: 1,02 metri cubi (SAE) cu scaunele ridicate, 1,9 cu al doilea rând de scaune rabatate
 • Încărcare prin peretele despărţitor: 1,2 m cu al doilea rând rabatat
 • Sarcină utilă max aprox.: 580 kg
 • Greutate brută a vehiculului (GVM): 1.795 kg
 • Scaune: cinci

Un model pentru fiecare afacere

Motoare şi transmisii, capacităţi şi niveluri de dotare: puteţi specifica un Transit Courier pentru a vă satisface cerinţele de afaceri specifice. Există trei tipuri principale de modele şi veţi găsi mai jos un rezumat comparativ pentru fiecare. Pe lângă o gamă largă de dotări standard puteţi adăuga opţiuni şi pachete opţionale pentru a vă personaliza şi mai mult vehiculul. Pentru mai multe detalii, contactaţi dealerul dumneavoastră Ford sau comandaţi o broşură cu noul Transit Courier.

Chiar şi modelul Ambiente prezintă o listă lungă de echipamente, tehnologii şi dotări standard.


Exterior

 • Uşi spate pentru marfă asimetrice - fără geam
 • Jante din oţel de 15" cu capace de roată
 • Bare de protecţie faţă şi spate, grilă, oglinzi şi mânere uşi de culoare proprie
 • Ornamente caroserie de culoare proprie
 • Alimentare fără buşon Easy-Fuel

Interior

 • Perete despărţitor din panouri, fără geam
 • Geamuri faţă cu acţionare manuală
 • Oglinzi exterioare cu acţionare manuală
 • Scaun şofer reglabil pe două direcţii (faţă/spate şi înclinare)
 • Scaun pentru pasager, reglabil pe două direcţii
 • Lumină în compartimentul de încărcare
 • Servodirecţie
 • Volan reglabil pe înălţime şi adâncime
 • Puncte de ancorare a mărfii x 6
 • Priză de 12 volţi pe panoul de bord
 • Pachet pre-echipare ICE
 • Roată de rezervă de dimensiuni complete

Siguranță și securitate

 • ABS și EBD (Distribuție electronică a forței de frânare) cu patru senzori
 • Control electronic al stabilității (ESC)
 • Airbag pentru şofer
 • Închidere centralizată de la distanţă (simplă)
 • Sistem de reamintire pentru utilizarea centurii de siguranţă a şoferului
 • Faruri de zi

Acest model vă oferă mai mult confort, mai multe tehnologii şi caracteristici de stil avansate.


Dotări esenţiale (în plus faţă de Ambiente)


Exterior

 • Jante din oţel de 15" cu capace de roată integrale
 • Mânere uşi şi oglinzi laterale de culoarea caroseriei
 • Oglinzi exterioare reglabile electric şi încălzite
 • Faruri de ceaţă
 • Uşă laterală simplă pentru marfă, fără geam

Interior

 • Perete despărţitor pliabil
 • Scaun pasager care se poate plia şi coborî
 • Scaun pentru şofer, reglabil în 4 direcţii, cu suport pentru regiunea lombară
 • Cotieră pentru şofer
 • Compartiment de depozitare deasupra capului
 • Torpedou care se încuie
 • Aer condiţionat (cu acţionare manuală)
 • Geamuri faţă electrice, cu coborâre completă printr-o singură apăsare de buton pe partea șoferului
 • Radio AM/FM, USB, Bluetooth® și Doc MyFord
 • Volan îmbrăcat în piele
 • Covoraş din cauciuc în cabină şi în compartimentul de încărcare
 • Priză de 12 V în compartimentul de încărcare