• office@allianceauto.ro
  • 0241.698.044
  • Soseaua Mangaliei, nr. 74, Constanta

Noul Ford Transit Custom Van-ul internaţional al anului 2013


Noul Transit Custom stabileşte punctul de referinţă pentru eficienţă şi spaţiu de încărcare, vă îmbunătăţeşte productivitatea şi va face o impresie notabilă asupra clienţilor dumneavoastră. Prin urmare, îşi merită pe deplin prestigiosul premiu de autoutilitară internaţională a anului. Modelul de dimensiuni medii din noua noastră gamă Transit, Transit Custom obţine cea mai bună economie de combustibil din clasa sa, datorită, în principal, tehnologiilor ECOnetic de economisire a combustibilului, precum funcţia Auto-Start-Stop şi Încărcarea Regenerativă Inteligentă. Interiorul său confortabil şi durabil vă va ușura ziua de lucru - în special datorită cabinei, care funcţionează ca un birou mobil. Transit Custom este, de asemenea, lider de clasă la spaţiu de încărcare. Şi indiferent dacă alegeţi autoutilitara, autoutilitara cu cabină dublă, sau Kombi, puteţi beneficia de numeroase tehnologii avansate, inclusiv comanda vocală Ford SYNC şi sistemul de conectivitate MP3/iPod şi telefon.


Transit Custom este, de asemenea, prima şi singura autoutilitară din segmentul său care a obţinut un punctaj maxim de 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. Două dintre tehnologiile sale inovatoare, Sistemul de avertizare la părăsirea benzii şi Ford SYNC® cu Sistem de Asistenţă pentru situaţii de urgenţă au primit, de asemenea, premii Euro NCAP Advanced pentru tehnologie: primele de acest fel obținute vreodată de un vehicul comercial.

Aflaţi mai multe informații despre Transit Custom: experienţa la volan pe care o oferă, performanţa şi eficienţa sa, utilitatea şi costurile, nivelurile de siguranţă şi securitate şi designul.

Superlativele clasei sale la cel mai bun pret! Acum, cu garantie extinsa, fara limita de kilometri!

De 50 de ani gama Ford Transit se dovedeste a fi un partener inteligent al afacerilor dumneavoastra, oferind solutii viabile indiferent de domeniul in care activati. Membrii familiei Transit incorporeaza cele mai noi tehnologii menite sa diminueze considerabil costurile oricarui business; Transit este sinonim cu eficienta.


Transit Custom

Cum era de asteptat, cu noul Transit Custom beneficiati de plusul tehnologic Ford dar si de superlativele care intr-adevar fac diferenta cand vine vorba despre amortizarea investitiei: cel mai mare spaţiu de încărcare şi de acces din clasa, precum si cel mai mic consum de combustibil din clasa sa.


Pe langa look–ul care impresioneaza, Transit Custom depaseste orice alta marca si la capitolul singuranta, obtinand numarul maxim de stele NCAP. Gratie celor doua sisteme - cel de avertizare la părăsirea benzii şi cel de asistenţă pentru situaţii de urgenţă, prin SYNC – Transit Custom a obtinut doua premii Euro NCAP Advanced pentru tehnologie, primele de acest fel obținute vreodată de un vehicul comercial.


Pentru ca suntem mandri de calitatea si durabilitatea gamei noastre, va oferim, acum, si garantie extinsa pentru Transit Custom: 4 ani de garantie, fara limita de kilometri!


Iar pentru a impune Transit Custom drept cea mai buna solutie pentru afacerea dumneavoastra, am adaugat o oferta speciala de finantare –dobanda de 2,99% pentru leasing financiar prin Ford Leasing.


Click aici pentru a solicita o oferta personalizata.


*Garantia Extinsa consta in garantie de baza (2 ani) si garantie FordProtect (urmatorii 2 ani, fara limita sau in limita unui numar de kilometri, in functie de model. Limita de kilometri se refera la kilometrajul maxim al masinii, la data interventiei cu potentialul de a fi acoperita de garantie). Pentru componentele acoperite de FordProtect, click aici.


Oferta de finantare valabila prin UniCredit Leasing Corporation IFN, in limita stocului disponibil. Exemplu de calcul: pentru un autoturism in valoare de 17.496 Euro + TVA (20.995 EUR TVA inclus, pentru Ford Transit Custom VAN 290L Base 2.2 TD100), avans 6.299 EUR TVA inclus (avans 30 %), pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 2,99 %, comision de analiza dosar 2,5 % din prețul masinii (525 EUR TVA inclus), comision lunar de administrare 0,05% ( 7,35 EUR TVA inclus), valoarea ratei lunare 267,47 EUR (TVA inclus), valoarea totala platibila 23.240 EUR. DAE 6,09% . În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.


Daca va intereseaza un anumit model, consultati ofertele noastre actuale. Sau contactati cel mai apropiat dealer pentru cele mai bune oferte disponibile.
Descarcati lista de preturi pentru Ford Transit Custom.

Fisierul in format PDF a fost creat pentru a va permite sa vizualizati si sa tipariti fisiere fara a avea nevoie de programul in care au fost create initial. Adobe™ va pune la dispozitie o aplicaţie software gratuita (Acrobat Reader) care va permite sa lucrati cu aceste fisiere. Daca ati instalat deja aceasta aplicatie pe computerul dvs., in mod normal o puteti gasi la „Programe", in „Meniul Start". In caz contrar, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca.
Descarcati Acrobat Reader de pe situl adobe.com


Aspect contemporan şi confort excepţional

Noul Transit Custom îmbină stilizarea contemporană a exteriorului cu un nivel de confort interior la care nu v-aţi aştepta într-un vehicul comercial. Atât interiorul, cât şi exteriorul sunt concepute avându-se în vedere aspectul practic şi funcţionalitatea. Aruncaţi o privire mai jos.


Transit Custom - design


Transit Custom


Transit Custom - practic


Transit Custom - exteriorInterior

Interior

Transit Custom - confort

Transit Custom - lumini LED

Transit Custom - tehnologii


Midnight Sky

Moondust Silver

Panther Black

Race Red

Tectonic Silver

Stratosphere

Ink Blue

Blazer Blue


Pentru o zi de lucru mai puţin stresantă şi cu mai multă conectivitate

Tehnologia Transit Custom elimină o parte din stresul de zi cu zi datorat lucrului, prin simplul fapt că face condusul mai puţin stresant - în special în zonele urbane. Pentru a vă face viaţa şi mai uşoară, cabina funcţionează ca un birou mobil, cu numeroase zone de depozitare inteligente şi o masă pliabilă, ideală pentru laptop. Iar comanda vocală Ford SYNC vă menţine în legătură cu ceilalţi (prin intermediul telefonului mobil) şi bine dispus, cu opţiunea handsfree. Chiar şi scaunul şoferului este complet reglabil, precum şi noul volan, pentru a vă permite să găsiţi poziţia de condus cea mai confortabilă.

Modelul Transit Custom beneficiază de numeroase caracteristici avansate concepute pentru a face condusul pe cât posibil mai puţin solicitant.


Deplasare în marşarier mai uşoară cu ajutorul camerei video pentru vizualizare spate

Stâlpi opritori, tomberoane, ziduri joase . . . camera video pentru vizualizare spate vă arată tot ce se află în spate pe un ecran integrat în oglinda retrovizoare. Nu doar că vă ajută să vedeţi lucruri pe care probabil le-ați fi omis, dar vă ajută, de asemenea, să parcaţi, afişând linii virtuale pentru a vă ghida chiar şi în cele mai înguste spaţii. Pentru un plus de confort, aceasta se activează automat când selectaţi treapta de marşarier. Camera video pentru vizualizare în spate este disponibilă ca dotare opţională cu Avertizarea de menţinere a benzii (consultaţi pagina despre Siguranţă şi Securitate).


Parcări mai puțin stresante datorită senzorilor de parcare

Senzorii de parcare (opţionali) vă ajută să determinaţi distanţa dintre vehiculul dumneavoastră şi orice fel de obstacol din faţa sau din spate. Când aceştia detectează un obiect, emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât vă apropiaţi mai mult de obstacol. Această dotare este concepută pentru a vă ajuta să parcaţi cu mai multă încredere.


Manevrare mai uşoară pe timp de noapte

În timpul nopţii, când trebuie să faceţi un viraj strâns, modelul Transit Custom vă ajută cu o dotare nouă de iluminare a virajelor (opţional). Aceasta se activează la o viteză sub 30 km/h, când volanul este învârtit sau semnalizatoarele sunt folosite. Lumina de viraj, poziţionată deasupra farului, se activează automat pentru a ilumina partea corespunzătoare a drumului, ajutându-vă să o vedeţi clar. Astfel, este mai uşoară efectuarea oricărei manevre.


Călătorii mai puţin obositoare și mai economice

Tempomatul prevăzut cu dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei vă ajută să vă menţineţi autoutilitara în limita de viteză prestabilită de către dumneavoastră. Vă poate ajuta să economisiţi combustibil, să reduceţi situaţiile de depăşire a vitezei şi, la fel ca toate sistemele de control al vitezei, să menţineţi viteza.


Designul inteligent, interiorul bine realizat şi tehnologia de ultimă oră se îmbină pentru a vă face munca mai confortabilă, mai convenabilă şi mai conectată pentru şoferul modelului Transit Custom.


Ford SYNC - tehnologie handsfree avansată

Cu sistemul de comandă vocală Ford SYNC, puteţi controla muzica şi efectua şi prelua apeluri, fără a folosi mâinile, pur şi simplu folosind doar comenzile vocale intuitive. De exemplu, trebuie doar să rostiţi comanda „Sună acasă” pentru ca sistemul să apeleze acasă (presupunând, desigur, că „Acasă” este în lista dumneavoastră de contacte). Vă va citi cu voce tare până şi mesajele text primite pe telefonul mobil.


SYNC vă permite, de asemenea, să redaţi melodii de pe un dispozitiv USB sau MP3/iPod sau să redaţi muzică în flux de pe telefonul mobil, utilizând acelaşi tip de comenzi vocale simple. Ceea ce înseamnă că puteţi să ţineţi mereu mâinile pe volan şi să priviţi în continuare la drum.


O altă dotare importantă este Asistenţa de urgenţă. Cu condiţia ca telefonul dumneavoastră mobil să fie conectat la SYNC, această tehnologie îl poate folosi pentru a apela serviciile de urgenţă, dacă detectează că aţi fost implicat într-un accident.


Noile scaune faţă mai confortabile

Scaunul şoferului este complet reglabil, împreună cu volanul, astfel încât puteţi găsi poziţia de condus ideală. Există şi o cotieră încorporabilă, în timp ce suportul reglabil pentru zona lombară şi scaunele încălzite sunt opţionale. Mai exact, în timp ce asigură standarde de durabilitate aferente vehiculelor comerciale, scaunele sunt concepute pentru a fi la fel de confortabile ca cele dintr-un autoturism. Prin urmare, fie că folosiţi o autoutilitară pentru călătoriile lungi sau deplasările frecvente pe distanţe scurte, vă veţi bucura de o zi mai relaxantă în scaunul de birou.


Tot ce aveţi nevoie pentru a lucra de pe drum

Cabina modelului Transit Custom are numeroase dotări care să vă asiste în viaţa profesională. Dacă alegeţi un scaun dublu pentru pasagerii din faţă, de exemplu, scaunul central este echipat cu o masă pliabilă suficient de mare pentru un laptop sau o planşetă cu o clemă pentru hârtii. Veţi beneficia, de asemenea, de un spaţiu de depozitare lider de clasă: un spaţiu de depozitare ascuns sub scaunul dublu pentru pasagerii din faţă, care oferă un spaţiu cu un volum de 93 de litri; un compartiment ascuns în bord pentru telefonul mobil sau pentru MP3/iPod (inclusiv o priză de 12 volţi); un torpedo unde se pot agăţa dosare A4; şi bineînţeles, câteva suporturi de sticlă şi de pahare.


Și mai multe funcții de divertisment

O gamă largă de echipamente avansate de divertisment şi de informare încorporate în maşină, inclusiv un pachet de nivel superior de radio DAB, CD, port USB, afişaj multi-funcţional, navigaţie pentru întreaga Europă, cameră video pentru vizualizare spate, Ford SYNC şi un montaj sofisticat al difuzoarelor.


Ştergătoare cu senzori de ploaie

Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda în care detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi îşi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Puteţi alege unul dintre cele şase niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ştergătoarele să intre în acţiune. Ştergătoarele cu senzor de ploaie sunt disponibile ca dotare opţională cu farurile automate.


Faruri care se aprind automat la nevoie

Modelul Transit Custom are senzori care detectează lumina ce scade în intensitate şi activează farurile cu acţionare automată, fapt ce asigură un plus de siguranţă şi facilitează deplasările pe înserat. Acestea se activează, de asemenea, automat atunci când intraţi într-un tunel. Farurile automate sunt disponibile ca dotare opţională cu ştergătoarele cu senzor de ploaie.


Uitați de racletă cu parbrizul încălzit Quickclear

Apăsaţi pur şi simplu un buton, iar elementele de încălzire integrate vor îndepărta rapid gheaţa sau zăpada în locul dumneavoastră. (disponibil ca dotare opţională).


Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme

Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a autoutilitarei, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. Şi pentru că Easy-Fuel este un sistem fără buşon, nu veţi mai avea de-a face niciodată cu un buşon murdar.


Oglinzile laterale pliabile automat scad riscul de deteriorare

Oglinzi laterale opţionale pliabile electric prin apăsarea unui buton, pentru a evita deteriorările accidentale. Acestea sunt, de asemenea, încălzite, pentru a vă asigura o vedere clară la temperaturi foarte scăzute, cu repetitoare (indicatoare) de semnal laterale.


Fază lungă automată vă ajută să vedeţi fără a-i orbi pe ceilalţi

O funcţie utilă pentru deplasările pe timp de noapte, faza lungă automată comută temporar la fază scurtă atunci când detectează trafic din sens opus sau un alt autovehicul în faţă, pentru a nu-i orbi pe ceilalţi şoferi. Ulterior, aceasta revine automat la faza lungă, asigurând vizibilitate maximă. Faza lungă automată este disponibilă ca dotare opţională cu Avertizarea de menţinere a benzii (consultaţi Pagina despre Siguranţă şi Securitate).


Lider de clasă la spaţiu de încărcare

Ford Transit şi-a câştigat reputaţia pentru capacitate şi aspect practic. Noul Transit Custom porneşte de la acest principiu, beneficiind de numeroase dotări de design ingenioase şi practice care vă ajută să lucraţi mai uşor şi mai eficient - de la spaţiu de încărcare lider de clasă (şi acces la acest spaţiu tot lider de clasă), la un portbagaj integrat unic. La fel de important, vehiculul este, de asemenea, realizat astfel încât să menţină costul de întreţinere la un nivel minim, cu intervale de service cele mai bune din clasa sa, la 50.000 de km sau la doi ani. Prin urmare, Transit Custom nu vă va scuti doar de agitaţia din timpul zilei de muncă, ci vă va ajuta să economisiţi sume considerabile de bani pe termen lung.


Spațiu unic de încărcare şi depozitare

Transit Custom are o dotare unică ce este concepută pentru a-i extinde spaţiul de încărcare. Un perete despărţitor pe toată înălţimea şi lăţimea desparte zona de încărcare de cabina pasagerilor, iar acest perete despărţitor este prevăzut cu un panou ce poate fi rabatat la nivelul podelei. Acest lucru înseamnă că puteţi încărca articole cu o lungime maximă de 3 m prin uşile din spate în zona de încărcare extinsă sub scaunele duble pentru pasageri, chiar şi în cazul versiunii cu ampatament scurt. Această dotare inteligentă vă permite să păstraţi echipamentele de valoare în vehicul, în loc să le aşezaţi la vedere pe plafon.


Portbagajul de acoperiş integrat îmbunătăţeşte confortul, economia de combustibil şi reduce zgomotul

Un portbagaj de acoperiş unic, inovator, care se rabatează complet atunci când nu este utilizat. Pe lângă faptul că scăpaţi de corvoada montării şi demontării unui portbagaj convenţional, acesta vă permite să treceţi mai uşor pe sub obstacole mai mici de 2 m (cu excepţia modelului cu masă brută de 3.300 kilograme). De asemenea, vă ajută să economisiţi combustibil prin reducerea rezistenţei la înaintare şi vă oferă o experienţă de şofat mai silenţioasă, prin reducerea zgomotului produs de vânt.


Cel mai mare spaţiu de încărcare şi de acces din clasa sa

Spaţiul de încărcare al modelului Transit Custom este lider de clasă în ceea ce priveşte toate cele trei dimensiuni: lungime de încărcare, lăţime de încărcare (de la un pasaj de roată la altul) şi înălţimea utilizabilă din interior. Prin urmare, poate transporta cu uşurinţă scânduri standard de 8’ x 4’, aşezate pe o parte sau plate, pe podea, trei europaleţi şi obiecte lungi de până la 3 m, datorită zonei sale de depozitare unice. Pe scurt, această autoutilitară oferă un spaţiu de încărcare uriaş, de 6 metri cubi, cu perete despărţitor montat - iar aceasta este doar versiunea cu ampatament scurt (L1). Ampatamentul lung (L2) oferă 6,8 metri cubi. Accesul la spaţiul de încărcare este de asemenea neegalat, întrucât Transit Custom are cea mai mare deschidere de încărcare laterală în rândul vehiculelor de acest tip, înălţime de deschidere lider de clasă şi nivelul de acces spate cel mai jos. Uşile glisante au, de asemenea, un mecanism de verificare ce le menţine deschise în siguranţă pentru încărcare.


Protecţie special concepută pentru planşeul de încărcare

O căptuşeală a planşeului de încărcare uşor de curăţat înseamnă că nu trebuie să montaţi propria husă. Acest planşeu de mare capacitate vă permite să împingeţi înăuntru şi să trageţi afară cu uşurinţă bunurile, face mai rapidă şi mai uşoară curăţarea şi vă ajută să menţineţi valoarea reziduală a autoutilitarei dumneavoastră.


luminat îmbunătăţit pentru o încărcare mai uşoară şi mai sigură

Faruri LED opţionale puternice şi eficiente din punct de vedere energetic pentru zona de încărcare atunci când lucraţi în condiţii cu iluminat slab. Acestea reprezintă o altă inovaţie simplă și totuşi practică.
Sisteme de ancorare a încărcăturii mai practice și mai sigure

Punctele de fixare sunt, de obicei, montate în podea. Dar poate fi greu de ajuns la ele când doriţi să vă fixaţi încărcătura. Prin urmare, Transit Custom are punctele de fixare poziţionate imediat deasupra podelei, pe peretele lateral al spaţiului de încărcare. Acest lucru lasă podeaua liberă de obstacole, facilitând accesul, elimină murdăria şi permite menţinerea unei căptuşeli noi și curate, pentru podeaua de încărcare. Puncte suplimentare de fixare sunt prevăzute la înălţimea taliei şi a umerilor, încorporate în structura vehiculului, iar fiecare poate suporta o greutate considerabilă de 30 kg de încărcătură.

Cele mai bune intervale de service

Transit Custom este echipat cu un motor diesel Duratorq avansat, excepțional de economic, durabil şi fiabil. Componentele supuse uzurii normale au fost, de asemenea, concepute să reziste mai mult timp fără a necesita activităţi de întreţinere. Astfel, intervalele de service sunt stabilite la 50.000 km sau la doi ani.


Ești mai liniștit cu garanţia anti-perforare

Transit Custom beneficiază de o garanţie anti-perforare suficient de lungă, de 12 ani.

Performanţă, economie de combustibil şi manevrare tipice unui autoturism

Transit Custom este dotat cu un motor diesel care poate oferi performanţă şi economie în diferite combinaţii. Pentru a vă asigura că puterea de sub capotă se traduce într-un şofat plin de satisfacţii, controlat, au fost depuse toate eforturile pentru a oferi cea mai bună manevrare posibilă. În acelaşi timp, o gamă variată de tehnologii ECOnetic asigură faptul că performanţa autoutilitarei este eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, pe cât posibil, având emisii minime de CO2. Pentru o eficienţă maximă, există o gamă largă de modele ECOnetic cu opţiunea de ampatament scurt (L1) sau de ampatament lung (L2) şi 2.700 kg, 2.900 kg sau 3.100 kg GVM (greutatea brută a vehiculului).

Noul Transit Custom vă permite să alegeţi puterea de care aveţi nevoie şi nivelul de economie a consumului de combustibil. Puteţi fi sigur că există o combinaţie care întruneşte cerinţele muncii dumneavoastră într-un mod perfect.


Un motor diesel puternic și eficient din punct de vedere al consumului de combustibil

Transit Custom este disponibil cu un motor diesel Duratorq de 2,2 litri avansat şi economic, ce are transmisie manuală cu şase viteze şi tracţiune pe faţă.


Există trei niveluri de capacitate dintre care puteţi alege: 100 CP/310 Nm, 125 CP/350 Nm sau 155 CP/385 Nm. Indiferent de nivelul ales, cuplul şi cuplul livrat sunt ambele îmbunătăţite, astfel încât vehiculul să ofere suficientă putere, indiferent dacă este încărcat sau nu - chiar şi când se pune în mişcare.


Combinat cu tehnologiile Ford ECOnetic, motorul reduce costul de întreţinere, reduce impactul autoutilitarei asupra mediului şi îndeplineşte standardele stricte ale clasei de emisii Euro Stage V.

Transit Custom combină deplasarea şi manevrabilitatea la care este lider de clasă, şi precizia de direcţie cu stabilitatea şi controlul remarcabile în condiţii de încărcare completă. Mai exact, oferă o experienţă la volan la fel de plăcută ca în cazul autoturismelor Ford.


Plăcere controlată cu un şasiu reglat corespunzător

Un şasiu reglat meticulos, semnificativ consolidat atât la axul din spate, cât şi la cel din faţă, oferă niveluri excelente de stabilitate şi control. Beneficiul este sporit, datorită caroseriei ultra-rigide.
Aderenţă maximă pentru și mai mult control

Controlul vectorului de cuplu de torsiune culege informaţii privind suprafaţa de rulare de 100 de ori pe secundă. (Aceasta înseamnă de 33 ori mai repede decât o clipire din ochi.) Cu ajutorul acestor informaţii, acesta echilibrează puterea transmisă la nivelul fiecăreia dintre cele două roţi din faţă. Acest lucru maximizează aderenţa şi îmbunătăţeşte manevrabilitatea, ajutându-vă să parcurgeţi virajele şi zonele şerpuite ale drumului.

Transit Custom obţine cea mai bună economie de consum din clasa sa. Modelul ECOnetic are un consum de 6 l/100 km, iar emisiile de CO2 au nivel redus de 159 g/km*. La fel ca motorul economic în sine, o gamă de tehnologii ECOnetic se combină pentru a obţine aceste cifre, care îl fac lider de clasă.


Folosiţi mai puţin combustibil cu funcţia Auto-Start-Stop

Atunci când autoutilitara este staţionară, cum ar fi la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie opreşte automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum aerul condiţionat şi radioul) şi îl reporneşte în momentul în care sunteţi gata să vă puneţi din nou în mişcare. Acest sistem este extrem de eficient dacă vă deplasaţi preponderent în oraş, condiţii în care consumul de combustibil poate fi redus cu până la 10% (mediu urban).


Un mod mai inteligent de a reîncărca bateria

Spre deosebire de sistemele convenţionale, sistemul de Încărcare regenerativă inteligentă reîncarcă bateria doar atunci când este nevoie şi, ori de câte ori este posibil, evită realizarea acestei operaţiuni atunci când apăsaţi pedala de acceleraţie. Acest lucru poate reduce şi mai mult consumul de combustibil şi nivelul de emisii.


Controlul acceleraţiei vă ajută să conduceţi mai economic

Această dotare opţională inovatoare controlează rata de accelerare a modelului Transit Custom dacă este fără încărcătură sau parţial încărcat. Prin urmare, este posibil să reduceţi consumul de combustibil cu până la 15%, în funcţie de stilul dumneavoastră obişnuit de a conduce. Tehnologia vă poate ajuta, de asemenea, să reduceţi nivelul de uzură şi de deteriorare a motorului, a frânelor şi a cauciucurilor, printre altele.


Indicator ce semnalează momentele optime din punct de vedere al consumului pentru schimbarea vitezelor

Un indicator luminos de pe panoul de bord vă indică momentul optim de schimbare a treptei de viteză, pentru o eficienţă maximă a consumului de combustibil. Aceasta reprezintă o modalitate simplă şi eficientă de a asigura deplasări cât mai economice.

Noi niveluri de protecţie

În clasa vehiculelor comerciale, Transit Custom stabileşte noi standarde de protecţie a pasagerilor săi şi a pietonilor. De fapt, este primul şi singurul vehicul din segmentul său care a obţinut un punctaj maxim de 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. De asemenea, este primul vehicul comercial care a primit premii Euro NCAP Advanced pentru tehnologie. Acestea au fost acordate pentru două tehnologii inovatoare: Sistemul de avertizare la părăsirea benzii şi Ford SYNC® cu Sistem de Asistenţă pentru situaţii de urgenţă, care poate apela serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră în eventualitatea unui accident.

Asistenţă de urgenţă în cazul unui accident

În eventualitatea puţin probabilă a unui accident, funcţia premiată de Asistenţă de urgenţă a sistemului Ford SYNC este declanşată de activarea unui airbag sau de întreruperea pompei de combustibil. Atâta timp cât telefonul mobil este conectat la SYNC, această funcţie poate efectua un apel direct la Serviciile de urgenţă prin intermediul telefonului, oferind acestora informaţii esenţiale, cum ar fi coordonatele GPS, oferindu-vă în acelaşi timp posibilitatea să vorbiţi cu operatorii Serviciilor de urgenţă. Funcţia Asistenţă de urgenţă a primit premiul de „Cea mai bună inovaţie mobilă în domeniul auto sau utilităţi” în cadrul Premiilor Global Mobile, ediţia 2012.


Un plus de control în cazul pornirilor din rampă

Sistemul de asistență la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutaţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util atunci când opriţi şi porniţi autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.


Un sistem avansat care vă ajută să păstraţi banda de mers

Dacă detectează faptul că începeţi să părăsiţi accidental banda, Sistemul de avertizare la părăsirea benzii vă avertizează imediat printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală. (Puteţi seta vibraţiile la unul dintre cele trei niveluri de sensibilitate).
Sistem ce vă avertizează atunci când detectează că sunteți obosit

Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă detectează că deveniţi mai puţin vigilent, o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerându-vă să luaţi o pauză. Ford a câştigat un premiu prestigios Euro NCAP Advanced pentru această tehnologie


Un sistem de avertizare a celor din spate, la frâne bruște

Lumina de frânare de urgenţă (EBL) aprinde automat luminile de frână pentru a avertiza ceilalţi şoferi atunci când frânaţi brusc.

Siguranţă de 5 stele pentru a vă proteja

Transit Custom este prima şi singura autoutilitară din segmentul său care a obţinut o evaluare maximă de 5 stele din partea prestigioasei organizaţii din domeniul siguranţei, Euro NCAP.
ESP pentru menţinerea controlului asupra autovehiculului, indiferent de condiţii

Controlul electronic al stabilităţii (ESP) monitorizează constant deplasarea autoutilitarei. Acesta detectează devierile de la traseul ales, ca în cazul în care autovehiculul începe să derapeze, şi corectează automat poziţia pe drum a autovehiculului, ajutându-vă să menţineţi controlul asupra acestuia. Tehnologia contribuie, de asemenea, la reducerea distanţei de frânare în caz de urgenţă.


Caracteristici de control care se adaptează în funcţie de încărcătură

Sistemul de control adaptiv al încărcăturii (LAC) ajustează Controlul electronic al stabilităţii în funcţie de starea modelului Transit Custom, încărcat sau neîncărcat. Acest lucru asigură control şi stabilitate în toate condiţiile de încărcare.
Protecţie continuă împotriva răsturnării

Reducerea efectului de răsturnare (ROM) monitorizează modelul Transit Custom şi permite identificarea condiţiilor de condus periculoase care ar putea duce la răsturnarea autoutilitarei. În acel moment, sistemul declanşează ESP pentru a controla viteza şi pentru a redobândi stabilitatea.
Menţinerea în siguranţă a remorcii, pe banda de rulare

Funcţia de asistare a balansării remorcii (TSA) detectează „şerpuirea” sau balansarea remorcii şi reduce viteza noului Transit Custom până când problema dispare, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Practic, sistemul încetineşte vehiculul reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.


Aderenţă maximă cu efort minim

Sistemul avansat de control al tracţiunii (TCS) elimină alunecarea în exces a roţilor şi vă asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când aveţi mai mare nevoie. Sistemul monitorizează şi reglează constant puterea de la nivelul roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când acceleraţi sau deceleraţi


Frânare mai sigură, cu încărcătură sau fără

Transit Custom combină un sistem de frânare cu anti-blocare roţi (ABS) şi o tehnologie de distribuţie electronică a forţei de frânare (EBD), care balansează efortul de frânare între faţă şi spate, în funcţie de existenţa sau nu a unei încărcături. Rezultatul este o frânare eficientă şi stabilitate de direcţie, în special la frânarea în viraj mediu, şi oprire pe distanţe scurte îmbunătăţită, indiferent de condiţii.


Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă

Sistemul de asistenţă la frânarea de urgență (EBA) ajută Transit Custom să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi sporeşte automat această presiune, dacă este cazul.Pentru a reduce distanţa de oprire, sistemul de intensificare hidraulică spate oferă o presiune de frânare suplimentară pe frânele spate în timpul opririi de urgenţă, atunci când sistemul ABS este activat.


Sistem îmbunătăţit de airbaguri

Transit Custom este disponibil cu airbaguri pentru şofer și pasageri, laterale și de tip cortină şi un sistem de activare îmbunătăţit.
Protecţie maximă cu o caroserie extrem de rezistentă

Transit Custom este primul model Transit cu o caroserie din oţel cu bor ultra-rezistent. Borul şi alte oţeluri rezistente sau ultra-rezistente reprezintă peste 40% din caroserie, inclusiv piesele celulei de siguranţă a pasagerilor. Aceasta face ca vehiculul să fie extrem de uşor şi rezistent la impact. Designul caroseriei a fost, de asemenea, optimizat, folosindu-se peste 4.500 de simulări pe computer şi 30 de teste de impact complet asupra vehiculului.

Un sistem mai sigur de închidere centralizată de la distanță

Transit Custom are un sistem de închidere a portierelor de la distanţă ca dotare standard. Iar acest sistem de închidere este mai sigur ca niciodată. Acest lucru se datorează faptului că puteţi deschide o portieră individual, fără a le deschide în mod automat şi pe celelalte. Celelalte portiere rămân închise în mod sigur, până când activaţi un comutator de pe portiera şoferului. Mai exact, puteţi folosi acest comutator pentru a controla închiderea şi deschiderea tuturor portierelor vehiculului.


Încuietori de uşi protejate împotriva efracţiei

Toate încuietorile portierelor sunt protejate cu o armătură anti-efracţie pentru a împiedica spargerea lor prin găurire sau dăltuire
Un transponder avansat asigură o închidere centralizată de două ori mai sigură

Un nou transponder tip briceag face de două ori mai dificil furtul unui Transit Custom, deoarece transmiţătorul din interior are două canale - ceea ce înseamnă că unui hoţ îi este, practic, imposibil să dubleze sau să copieze cheia. Acest transponder reîncărcabil este, de asemenea, rezistent la spargere şi la apă, pentru a face faţă solicitărilor mediului de lucru.


Peretele despărţitor integral din oţel descurajează tentativele de furt

Un perete despărţitor din oţel pe toată înălţimea şi pe toată lăţimea previne accesul hoţilor la conţinutul spaţiului de încărcare prin spargerea autoutilitarei. Acţionează, de asemenea, ca dotare de siguranţă, portejându-vă împotriva impactului cu încărcătura sau cu uneltele în caz de accident.


Două opţiuni de sisteme avansate de alarmă

Transit Custom este disponibil cu un sistem de alarmă de perimetru opţional, care se declanşează dacă portierele sau capota sunt deschise cu forţa. Un sistem de alarmă Thatcham categoria 1, mai sofisticat, este, de asemenea, disponibil. Acesta se activează automat în momentul în care încuiaţi vehiculul şi emite un semnal sonor puternic dacă este declanşat de o intrare forţată, dacă vehiculul este ridicat sau dacă senzorii de mişcare detectează o mişcare înăuntru.


O alarmă de rezervă, independentă

Un dispozitiv sonor de siguranţă al bateriei reprezintă un sistem suplimentar, secundar de alarmă care este furnizat împreună cu opţiunea de alarmă Thatcham. Acesta va emite un semnal sonor în momentul în care alarma este declanşată. Acesta are propria baterie, aşa că se va activa chiar dacă cineva deconectează bateria.

Alegeţi stilul de caroserie potrivit pentru afacerea dumneavoastră

Noul Transit Custom este disponibil în trei stiluri de caroserie (Autoutilitară, Autoutilitară cu dublă cabină si Kombi), cu două ampatamente şi o varietate de opţiuni de încărcătură utilă pentru spaţiul de încărcare lider de clasă. Acest lucru înseamnă că puteţi alege combinaţia perfectă pentru afacerea dumneavoastră. Există numeroase opţiuni în ceea ce priveşte nivelurile de finisare ale fiecărei caroserii, plus numeroase opţiuni de dotare. Pentru dotări şi mai specializate, Grupul nostru special de operaţii vehicule vă poate oferi o gamă variată, pornind de la culorile caroseriei la sistemele de încărcare interioare comandate. Aflaţi mai multe despre spaţiul de încărcare aici.

Autoutilitara Transit Custom este un autocamion, cu un perete despărţitor pe toată înălţimea şi lăţimea (satinat sau nesatinat), care separă spaţiul de încărcare de cabină, şi cu opţiunea de a alege două sau trei scaune în faţă. Puteţi specifica portiere glisante simple sau duble şi puteţi alege uşi spate cu balamale sau un haion.


Opţiuni ampatament

(L1) Ampatament scurt

(L1) Ampatament scurt (SWB): 2,93 m (lungime totală 4,97 m)
(L2) Ampatament lung

(L2) Ampatament lung (LWB): 3,3 m (lungime totală 5,34 m)


Opţiuni greutate brută vehicul (kg)

Greutatea brută a vehiculului (GVM) este greutatea maximă a autoutilitarei atunci când este complet încărcată.


Aceasta variază de la 2.500 kg la 3.325 kg pentru a oferi o sarcină utilă între 683 kg şi 1.414 kg.


Înălţime plafon

Disponibil în prezent cu o singură înălţime de plafon, Transit Custom oferă o înălţime internă de încărcare de 1.406 mm.


Capacitate de remorcare

În funcţie de motor şi de GVM, Transit Custom poate remorca două tone, complet încărcat.

La fel ca în cazul autoutilitarei, puteţi alege două sau trei scaune în rândul din faţă. În plus, autoutilitara cu cabină dublă oferă un rând montat suplimentar de trei scaune, în spatele rândului din faţă. Apoi, un perete despărţitor fix separă cel de-al doilea rând de scaune de spaţiul de încărcare.


Opţiuni ampatament

(L1) Ampatament scurt

(L1) Ampatament scurt (SWB): 2,93 m (lungime totală 4,97 m)


(L2) Ampatament lung

(L2) Ampatament lung (LWB): 3,3 m (lungime totală 5,34 m)


Opţiuni greutate brută vehicul

Greutatea brută a vehiculului (GVM) este greutatea maximă a autoutilitarei atunci când este complet încărcată.


Aceasta variază de la 2.700 kg la 3.325 kg pentru a oferi o sarcină utilă între 776 kg şi 1.305 kg.


Înălţime plafon

Disponibil în prezent cu o singură înălţime de plafon, Transit Custom oferă o înălţime internă de încărcare de 1.406 mm.


Capacitate de remorcare

În funcţie de motor şi de GVM, autoutilitara cu cabină dublă Transit Custom poate remorca până la 1,9 tone, complet încărcată.

Transit Custom Kombi este deosebit de adaptabil . Mai exact, acesta oferă peste 30 de aranjări diferite ale scaunelor. Are acelaşi sistem de scaune spate flexibile, dar un rând suplimentar de trei scaune. Cu toate scaunele montate, puteţi transporta până la nouă persoane. Scaunele pot fi rabatate şi răsturnate pentru a ocupa mai puţin spaţiu. Este rapid şi uşor de creat un spaţiu de încărcare generos: trebuie doar să rabataţi unul sau toate spătarele şi să împingeţi scaunele în faţă, până ce ajung în spatele celui de-al doilea rând. Sau, dacă preferaţi, puteţi demonta complet scaunele, oferindu-vă spaţiu de încărcare maxim.


Opţiuni ampatament

(L1) Ampatament scurt

(L1) Ampatament scurt (SWB): 2,93 m (lungime totală 4,97 m)


(L2) Ampatament lung

(L2) Ampatament lung (LWB): 3,3 m (lungime totală 5,34 m)


Opţiuni greutate brută vehicul

Greutatea brută a vehiculului (GVM) este greutatea maximă a autoutilitarei atunci când este complet încărcată.


Aceasta variază de la 3.100 kg la 3.325 kg pentru a oferi o sarcină utilă între 886 kg şi 1.417 kg.


Înălţime plafon

Disponibil în prezent cu o înălţime de plafon, Transit Custom oferă o înălţime internă de încărcare de 1.406 mm.


Capacitate de remorcare

În funcţie de motor şi de GVM, Transit Custom Kombi poate remorca până la 1,8 tone, complet încărcat.

Care este modelul potrivit pentru dumneavoastră?

Posibilitatea de a alege nivelurile de putere ale motorului, finisajele interioare şi nivelurile de dotare înseamnă că există un model Transit Custom adecvat pentru afacerea şi pentru bugetul dumneavoastră. Aveţi cinci opţiuni dintre care să alegeţi: Modelul de bază Transit Custom, apoi Transit Custom Trend, Limited, Sport şi ECOnetic. Faceţi-vă o idee despre care ar fi mai potrivit pentru dumneavoastră, aruncând o privire asupra rezumatului de mai jos al caracteristicilor cheie ale fiecărui model - reţineţi însă că puteţi, de asemenea, să adăugaţi la dotarea standard opţiuni şi pachete de opţiuni.

Dacă vă interesează deja un model anume, consultaţi promoţiile noastre actuale sau vizitaţi cel mai apropiat dealer pentru cele mai bune oferte disponibile.

Până şi modelul nostru de bază este bine echipat. Vedeți mai jos dotările principale.Dotări principale

Exterior


Oglinzi care elimină unghiurile moarte şi lămpi de semnalizare laterale integrate

Apărătoare de noroi faţă şi spate Bară de protecţie din piese multiple pentru faţă şi spate

Jante din oţel de 15"" sau 16"" pe 330 de modele

Faruri cu stingere întârziată

Portieră glisantă laterală pentru pasageri

Faruri cu lumini de zi

Sistemul de alimentare fără buşon Ford Easy-Fuel

Sistem de stabilizare a remorcii (standard atunci când un vehicul Ford este dotat cu bară de remorcare)

Controlul vectorului de cuplu de torsiune

Controlul tracţiunii Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă Avertisment de frânare de urgenţă

Controlul electronic al stabilităţii

Reducerea efectului de răsturnare

Sistem de control adaptiv al încărcăturii

Asistenţă la pornirea în rampă

Încărcare regenerativă inteligentă Sistem de management al bateriei


Interior

Transmisie cu 6 trepte de viteză

Sistem de închidere centralizată cu transponder de la distanţă, rezistent la spargere

Conector AUX

Computer de bord

Sistemul de informare a şoferului Eco Mode (pentru vehiculele produse începând cu februarie 2013)

Geamuri faţă electrice

Scaun pentru şofer, reglabil în 8 direcţii, cu cotieră

Două suporturi pentru sticle de 2 litri Torpedo pentru depozitare dosare A4 2 prize de alimentare de 12 volţi

Suport de tichet de parcare/rovinietă

Scaun dublu pentru pasageri faţă cu pernă care se poate ridica şi spaţiu de depozitare sub scaun

Lumini spaţiu de încărcare

Perete despărţitor din oţel pe toată lăţimea, conform DIN/ISO, cu posibilitatea de încărcare

Bucle de fixare conforme DIN/ISO

Compartiment de depozitare cu priză de alimentare şi mufă MP3 deasupra panoului de bord

Volan reglabil pe înălţime şi adâncime

Indicator pentru schimbarea treptei de viteză


Întrebaţi dealerul dumneavoastră care sunt pachetele de dotări şi dotările separate disponibile pentru Transit Custom

Dacă puneţi accentul pe vehiculul cel mai eficient şi cel mai economic pentru afacerea dumneavoastră, acest model este dotat cu gama noastră de tehnologii ECOnetic, în mod standard.Motor Duratorq TDCI de 100 CP/310 Nm şi 2,2 l, clasa Euro V, special calibrat cu un Raport final de transmisie (FDR) de doar 3,94 pentru îmbunătăţirea economiei

Auto-Start-Stop

Dispozitiv reglabil de limitare a vitezei la 110 km/h (70 mph)

Jante din aliaj de 16″

Capace de roată integrale

Controlul accelerării

Bucuraţi-vă de confortul suplimentar şi de tehnologiile care vă fac ziua de muncă mai ușoară.


Dotări cheie (în plus faţă de Transit Custom)

Exterior

Capace de roată integrale

Faruri cu halogen stil proiector cu faruri fixe pentru viraje

Bară de protecţie frontală de culoarea caroseriei

Faruri de ceaţă

Oglinzi electrice şi încălzite

Ştergătoare de parbriz cu senzor de ploaie

Faruri automate


Interior

Tempomat cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei

Scaun pentru şofer, reglabil în 8 direcţii cu reglare în zona lombară şi masă pliabilă

Radio cu afişaj multifuncţional si conectivitate USB, Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă şi redare audio în flux, comenzi audio de la distanţă pe volan şi patru difuzoare faţă

Volan şi manetă schimbător îmbrăcate în piele

Parbriz încălzit

Torpedo care poate fi închis

Senzor lichid de parbriz


Întrebaţi dealerul dumneavoastră care sunt pachetele de dotări şi dotările separate disponibile pentru Transit Custom Trend.

Elementele de design remarcabile, tehnologiile în favoarea confortului şi a comodităţii şi securitatea suplimentară conferă un sentiment general de calitate superioară.


Dotări cheie (în plus faţă de Trend)

Exterior

Oglinzi pliabile electrice de culoarea caroseriei Jante din aliaj de 16"" cu piuliţe antifurt roţi

Mânere portieră şi haion de culoarea caroseriei

Bară de protecţie faţă şi spate de culoarea caroseriei

Ornamente laterale de culoarea caroseriei


Interior

Radio Ford DAB cu SYNC şi patru difuzoare faţă, afişaj multifuncţional de 3,5", Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă şi redare audio în flux, conectivitate USB şi comenzi audio pe volan

Alarmă Thatcham de categoria 1

Scaun încălzit pasager faţă

Reostat de reglare a iluminării tabloului de bord

Aer condiţionat

Întrebaţi dealerul dumneavoastră care sunt pachetele de dotări şi dotările separate disponibile pentru Transit Custom Trend

Patru aspecte sport, finisaj din piele şi tehnologie de ultimă oră de asistenţă a şoferului premiată.


Dotări cheie (în plus faţă de Limited)

Exterior

Kit de stilizare autoutilitară Sport - include spoiler bară de protecţie faţă, bandouri laterale de culoarea caroseriei, bandou bară de protecţie spate, extensii pasaj de roată faţă şi spate cu apărătoare de noroi şi faruri de ceaţă

Jante din aliaj de 18" cu piuliţe antifurt roţi


Interior

Tapiţerie parţial din piele

Cameră video pentru vizualizare în spate cu Asistenţă cârlig remorcă

Avertizare de menţinere a benzii cu Avertizare şofer

Grup de unelte din serie superioară cu afişaj color