• office@allianceauto.ro
  • 0241.698.044
  • Soseaua Mangaliei, nr. 74, Constanta

Autoşasiul cu cabină Ford Transit

Rezistenţa şi calitatea construcţiei specifice unei camionete. Agilitatea şi eficienţa unui vehicul comercial uşor. Flexibilitatea unei platforme care permite o mare varietate de conversii.

Acesta este noul autoşasiu cu cabină Ford Transit: modelat după nevoile reale ale proprietarilor; proiectat în parteneriat cu industria constructoare de caroserii, construit pentru a oferi o fundaţie solidă afacerii dumneavoastră.

Un şasiu cu cadru tip scară foarte solid este disponibil cu cinci lungimi, oferindu-vă greutăţi brute ale vehiculului de la 3.100 kg la 4.700 kg. De asemenea, puteţi alege o cabină simplă sau dublă, precum şi tracţiune pe faţă, pe spate sau integrală, care, în funcţie de specificaţie, poate tracta o remorcă de până la 3,5 tone cu roţile blocate.

Dotările şi tehnologiile, oferă un plus de confort în cabina bine echipată şi îmbunatăţesc experienţa la volan.

Şi dacă doriţi să vă convertiţi vehiculul adăugând lumini intermitente, baterii AGM sau o culoare specială (de exemplu), opţiunile de vehicule speciale vă pot ajuta să îl actualizaţi pentru a accepta aceste conversii.

Indiferent dacă aveţi nevoie de o furgonetă carosată standard, dropside sau cu benă, o furgonetă frigorifică, un atelier mobil sau un vehicul pentru situaţii de urgenţă, noul autoşasiu cu cabină Ford Transit poate fi alegerea perfectă.

Aflaţi mai multe despre autoşasiul cu cabină Ford Transit, precum designul, experienţa la volan, utilitatea şi costurile, performanţa şi eficienţa, siguranţa şi protecţia, stilurile de caroserie şi modelele disponibile.

Caroserii şi capacitate de până la 7 persoane

Până la 7 pasageri: Simplu, dublu, L2, L3, L4 şi, de acum, L5: alegeţi un autoşasiu Transit cu cabină simplă sau dublă şi puteţi configura un vehicul care să fie construit aproape la comandă pentru afacerea dumneavoastră.


Ampatament autoşasiu cu cabină dublă L2

Roată spate simplă/Roată spate dublă - Transit (de bază) Tracţiune faţă/Tracţiune spate (Tracţiune integrală la seria 350) Lungime cadru şasiu 3.954 mm 3.500-4700 (kg) GVM (Masa brută a vehiculului)




Ampatament mediu autoşasiu cu cabină L2

Roată spate simplă/Roată spate dublă Tracţiune faţă/Tracţiune spate (Tracţiune integrală la seria 350) Lungime cadru şasiu 3.142 mm 3.500-4.700 (kg) GVM (Masa brută a vehiculului)




Ampatament lung autoşasiu cu cabină L3

Roată spate simplă/Roată spate dublă Tracţiune spate (Tracţiune faţă disponibilă la seria 350) Lungime cadru şasiu 3.592 mm 3.500-4.700 (kg) GVM (Masa brută a vehiculului)




Ampatament lung autoşasiu cu cabină EF „Jumbo” L4

Roată spate simplă/Roată spate dublă Tracţiune faţă/Tracţiune spate Lungime cadru şasiu 4.149 mm 3.500-4.700 (kg) GVM (Masa brută a vehiculului)

Design

Autoşasiul cu cabină Transit este modelat printr-un design inteligent. Astfel, stilul său îndrăzneţ şi modern este combinat cu utilitate specifică, durabilitate, confort şi eficienţă. Acesta este un vehicul cu care veţi lucra şi pe care îl veţi conduce cu plăcere în calitate de proprietar mândru de achiziţia sa.

Exterior

Exteriorul îndrăzneţ combină stilul cu scopul practic, dovedind că puteţi avea un vehicul comercial rezistent care să şi arate bine. Parbrizul mai mare şi farurile de înaltă tehnologie asigură o vizibilitate mai bună, iar detaliile superbe sunt dublate de o orientare către utilizarea de zi cu zi.


Design exterior modern

Interior

Toate caracteristicile şi alte aspecte ale interiorului au fost concepute în jurul nevoilor dumneavoastră, punându-vă la îndemână, în mod natural, comenzile şi compartimentele de depozitare. Atenţia la detalii stabileşte, de asemenea, un standard cu totul nou: utilizarea de materiale şi de componente textile de înaltă calitate asigură un spaţiu pe cât de practic şi durabil, pe atât de atractiv şi confortabil.


Culori

Gama de zece culori deosebite include şapte culori metalizate: Moondust Silver, Panther Black, Midnight Sky, Ink Blue, Avalon, Moon Red şi Micastone. Indiferent care dintre acestea se potriveşte imaginii afacerii dumneavoastră şi gustului personal, beneficiaţi, de asemenea, de o garanţie de 12 ani împotriva perforării.


Transit Autoşasiu în culoarea Blazer Blue

Transit Autoşasiu în culoarea Stratosphere

Transit Autoşasiu în culoarea Panther Black

Transit Autoşasiu în culoarea Tectonic Silver

Transit Autoşasiu în culoarea Race Red

Transit Autoşasiu în culoarea Deep Impact Blue

Transit Autoşasiu în culoarea Midnight Sky

Transit Autoşasiu în culoarea Lunar Sky

Transit Autoşasiu în culoarea Frozen White

Transit Autoşasiu în culoarea Moondust Silver

Confortabil, convenabil, conectat.

Oriunde v-ar purta munca, autoşasiul cu cabină Transit vă va asigura confortul şi conectivitatea. De exemplu, puteţi utiliza comenzi vocale pentru a efectua apeluri din mers din cabina bine dotată, plină de spaţii de depozitare. Nenumărate alte caracteristici inovatoare maximizează, de asemenea, eficienţa şi utilitatea pe drum.

Confort

Autoşasiul cu cabină Transit este proiectat să ofere utilitate maximă. De asemenea, încorporează caracteristici şi tehnologii concepute special pentru a vă ajuta. Imediat după ce le veţi încerca, vă veţi întreba cum de v-aţi descurcat până acum fără ele.


Scaun complet reglabil pentru şofer

Scaunul pentru şofer, cu design ergonomic şi reglare în 8 direcţii, include o cotieră încorporată. Volanul se reglează, de asemenea, pentru a se potrivi înălţimii şi lungimii braţelor dumneavoastră, aşa că este uşor să vă găsiţi poziţia de condus ideală sau să o schimbaţi pentru şoferi diferiţi.


Depozitare inteligentă sub scaun

Ridicaţi pernele scaunelor duble pentru pasagerii din faţă şi veţi găsi un compartiment ascuns, suficient de mare pentru o cutie cu scule. Scaunul central încorporează, de asemenea, o masă rabatabilă, suficient de mare pentru un clipboard A4, o tabletă sau un laptop.




Geamuri electrice

Pentru control facil şi uşurinţă în utilizare, apăsaţi pur şi simplu un buton pentru a deschide şi pentru a închide geamurile sau pentru a le seta în poziţia dorită.




Depozitare inteligentă pentru o cabină neaglomerată

Un raft de depozitare util, deasupra şoferului şi pasagerului, utilizează în mod eficient un spaţiu care altfel nu ar fi fost folosit, astfel încât să puteţi ţine cabina ordonată, lucrurile fiind în continuare la îndemână. De asemenea, este prevăzut şi un compartiment cu capac, care include o sursă de alimentare de 12 volţi, mufe USB şi AUX, plus un compartiment de stocare generos, deschis, împreună cu suporturi pentru pahar şi sticlă de 2 litri. (Standard)


Prize electrice

Pe lângă cele două prize electrice standard de 12 V mai este disponibilă şi o priză de 150 waţi, 230 V, amplasată între scaunul şoferului şi cele ale pasagerilor din faţă: ideală pentru încărcarea sculelor, a laptopurilor sau a altor echipamente, fără a mai fi necesare adaptoare speciale. (Opţiune)




Faruri care se rotesc atunci când viraţi, pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte

Dacă semnalizaţi şi viraţi pe un drum sau intraţi într-un loc de parcare, această caracteristică poate face ca manevra să se execute cu mai multă siguranţă. Aceasta deoarece o lumină din farul de pe partea virajului iluminează automat partea respectivă a drumului, pentru a vă oferi vizibilitate sporită în timpul virajului. Dacă aţi intrat sau aţi ieşit vreodată în sau dintr-un loc de muncă pe timp de noapte (sau în zori de zi), veţi aprecia cu siguranţă beneficiile acestei tehnologii. (Opţiune)


Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme

Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a vehiculului, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. În plus, Ford Easy-Fuel este un sistem fără capac, aşa că nu o să mai aveţi de-a face niciodată cu un buşon murdar. (Standard)




Interior ideal pentru persoanele predispuse la alergii

Materialele pentru interior au fost alese în mod special pentru a minimiza riscul apariţiei unei reacţii alergice. Modelele echipate cu aer condiţionat au, de asemenea, un filtru de polen de înaltă performanţă, pentru a preveni pătrunderea prafului şi a polenului în cabină.

Tehnologii

Fiecare tehnologie cu care este dotat autoşasiul dumneavoastră cu cabină este prezentă în specificaţii deoarece satisface un scop practic şi util, după cum veţi descoperi în curând.


Ford SYNC. Tehnologia avansată hands-free

Ford SYNC vă permite să controlaţi muzica şi apelurile telefonice mobile prin comenzi vocale simple şi directe. Puteţi reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod® ori, atunci când redaţi în flux, melodii de pe un telefon compatibil Bluetooth®. Acest sistem opţional poate chiar să vă citească cu voce tare mesajele primite şi, prin intermediul SYNC cu AppLink, vă permite să accesaţi aplicaţii mobile de pe un smartphone acceptat.


*Marca şi siglele Bluetooth® sunt oferite şi deŢinute de Bluetooth SIG Inc şi orice utilizare a acestor mărci de către Ford Motor Company Limited şi de către companiile sale partenere se face în baza unei licenŢe. Alte mărci înregistrate şi denumiri comerciale aparţin proprietarilor lor.



Computer de bord

Cu un computer de bord încorporat, puteţi vizualiza informaţii utile, precum: viteza medie, consumul de combustibil mediu şi actual, distanţa parcursă, distanţa ce poate fi parcursă cu combustibilul rămas şi temperatura exterioară.

Productivitate maximă. Costuri de exploatare minimizate

Autoşasiul cu cabină Transit este capabil, flexibil şi gata de lucru din momentul în care vă este livrat. Bine echipat şi avansat din punct de vedere tehnologic, vehiculul este conceput şi construit, de asemenea, pentru a face din încărcarea, descărcarea şi gestionarea sarcinii utile operaţiuni cât mai uşoare posibil. Beneficiind şi de un cost al proprietăţii redus, investiţia dumneavoastră se va dovedi rapid o decizie de afaceri inteligentă.

Utilităţi

Veţi găsi peste tot caracteristici utile şi care vă uşurează munca, toate încercate şi testate în lumea reală.


Cârlige de prindere

Cârligele puternice, montate sub podea, uşurează prinderea şi fixarea încărcăturii.




Zăvoare de prindere a plăcilor

Zăvoarele cu came centrale asigură prinderea în siguranţă a plăcilor şi sunt uşor de utilizat.




Puncte de ancorare a încărcăturii

Inelele de prindere a încărcăturii se ridică atunci când aveţi nevoie de ele şi intră la loc în locaşurile din platformă atunci când nu aveţi nevoie de ele.




Treaptă laterală integrată

Atunci când plăcile laterale sunt coborâte, treptele laterale solide, extinse permit acces simplu la platforma de încărcare.




Placă verticală pentru regim de lucru sever

O placă verticală complet din oţel, acoperită cu pulbere şi conformă ISO/DIN protejează cabina şi ocupanţii acesteia. Construcţia solidă face, de asemenea, ca placa verticală să fie ideală pentru prinderea de scări şi alte obiecte grele.




Oglinzi laterale standard şi late

Oglinzile laterale cu lăţime standard sunt montate pe caroserii cu dimensiuni de până la 2.200 mm. Oglinzi laterale late sunt, de asemenea, disponibile pentru caroserii cu dimensiunea maximă legală de până la 2.375 mm (opţional pe autoşasiu). Ambele variante includ oglinzi pentru punct mort larg, care asigură vizibilitate excelentă şi pot fi reglate manual.

Intervale de service lungi pentru mai puţin timp în afara drumului

Fiecare piesă şi componentă a autoşasiului cu cabină Transit este proiectată să maximizeze rezistenţa şi să funcţioneze mai mult fără să necesite întreţinere. De aceea, intervalele de service sunt stabilite la 50.000 de km sau la 2 ani, în funcţie de condiţia care este satisfăcută prima.




O garanţie lungă împotriva perforării, pentru o asigurare în plus

Ca o măsură a calităţii construcţiei vehiculului, o garanţie de 12 ani împotriva perforării este inclusă în pachetul standard.

Forţă de tragere şi economie de combustibil mai mari

O gamă de motoare diesel TDCi de 2,2 litri, noi, combinate cu cutii de viteze în şase trepte, asigură niveluri ridicate de putere şi cuplu, precum şi o eficienţă excepţională a combustibilului, pentru a menţine costurile operaţionale la un nivel scăzut.

Economie

Cele mai recente motoare diesel, puternice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Autoşasiul cu cabină Transit are puterea asigurată de o gamă de trei motoare Duratorq avansate, de 2,2 litri. Prin intermediul unei transmisii cu 6 trepte de viteză, acestea dezvoltă 100, 125 sau 155 CP şi cuplu de până la 385 Nm, pentru a asigura o tracţiune maximă şi mai puţine schimbări ale treptelor de viteză. Proiectarea ingenioasă asigură o economie remarcabilă de combustibil, un nivel de emisii scăzut şi încălzire rapidă şi eficientă, chiar şi în cele mai reci condiţii.


Indicator care semnalează momentele optime pentru schimbarea vitezelor din punct de vedere al consumului

Un indicator luminos de pe panoul de bord vă indică momentul optim de schimbare a treptei de viteză, pentru o eficienŢă maximă a consumului de combustibil. Aceasta reprezintă o modalitate simplă şi eficientă de a asigura deplasări cât mai economice.

Siguranţă şi securitate depline

De la eliminarea stresului în cazul pornirilor în rampă la un sistem care poate apela serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră - o listă lungă de tehnologii vă poate pregăti pentru (sau proteja de) aproape orice incident. Sunt disponibile, de asemenea, sisteme de securitate avansate pentru a oferi protecţie maximă vehiculului şi linişte dumneavoastră personal.

Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă: poate suna după ajutor chiar dacă dumneavoastră nu puteţi

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC care vă poate salva viaţa este Asistenţa de urgenţă. În cazul puţin probabil al unui accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate efectua automat un apel direct către Serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră. Dacă este cazul, puteŢi alege să întrerupeŢi apelul sau să discutaŢi personal, dacă este necesar. Un aspect extrem de important este faptul că sistemul va furniza informaţii vitale, precum coordonatele dumneavoastră GPS, chiar şi atunci când v-aţi pierdut cunoştinţa.*


*Asistenţa de urgenţă Ford funcŢionează în peste 30 de ţări din Europa. Această caracteristică funcţionează atunci când este conectată cu un telefon mobil compatibil pe care îl aveţi la dumneavoastră, în momentul în care un airbag este declanşat (cu excepţia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci când un senzor care înregistrează o coliziune întrerupe pompa de combustibil. Funcţia de mesagerie şi Asistenţa de urgenţă nu sunt acceptate în toate limbile europene. (Consultaţi site-ul web Ford local pentru cele mai recente informaţii.)


Un plus de control în cazul pornirilor în rampă

Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de fânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutaţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util când opriţi şi porniţi autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.


ESC vă ajută să menţineţi controlul

Controlul electronic al stabilităţii (ESC) monitorizează în mod constant deplasarea maşinii, detectează orice abateri de la traseul ales (dacă vehiculul începe să patineze, de exemplu) şi vă ajută automat să corectaŢi poziţia de drum. Sistemul este creat pentru a vă ajuta să menţineţi controlul asupra maşinii şi, în plus, vă poate ajuta să reduceţi distanţa de frânare în caz de urgenţă.


Un sistem avansat care vă ajută să vă păstraţi banda

Utilizând o cameră orientată spre înainte pentru a monitoriza încontinuu drumul din faţă, un sistem opţional de alertare la părăsirea benzii poate detecta dacă aţi ieşit în mod accidental de pe banda dumneavoastră de deplasare. Tehnologia vă avertizează printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală. Se va dezactiva automat la viteze mai mici de 43 mph (70 km/h), pentru a nu interfera pe străzile din oraş. De asemenea, puteţi opri sistemul în mod manual, dacă doriţi.


Sistemul de avertizare a şoferului vă avertizează atunci când detectează faptul că sunteţi obosit

Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă sistemul detectează că deveniţi mai puţin vigilent, o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerându-vă să luaţi o pauză.




Vă avertizează dacă pneurile pierd presiune

Întotdeauna este important să menţineţi presiunea corectă în pneuri, pentru a vă ajuta să economisiţi combustibil, să protejaţi pneurile şi să fiţi în siguranţă. De aceea, senzorii monitorizează constant fiecare roată şi vă alertează dacă apare o problemă, astfel încât să puteţi trage pe dreapta, să verificaţi şi să umflaţi pneul sau să schimbaţi roata. (Opţional, nu este disponibil pentru modelele cu roată spate dublă.)

Controlul virajelor

Controlul virajelor este un sistem conceput pentru a vă ajuta să menţineţi controlul asupra vehiculului dacă acesta intră într-o curbă cu viteză prea mare. Dacă sistemul detectează o subvirare şi simte că vehiculul ar putea să iasă de sub control, mai întâi reduce cuplul motorului şi apoi frânează pentru a vă ajuta să încetiniţi. Această tehnologie unică este în special eficientă (şi cea mai utilă) în curbe înclinate sub diverse unghiuri, cum ar fi ieşirile de pe autostradă.


Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă

Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenŢă (EBA) ajută vehiculul să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi creşte automat această presiune, dacă este cazul.




Protecţie continuă împotriva răsturnării

Controlul stabilităţii la răsturnare (RSC) este conceput pentru a ajuta la prevenirea eventualităţii puţin probabile ca vehiculul dumneavoastră să se răstoarne. Sistemul poate detecta dacă autoşasiul cu cabină începe să devină instabil şi, controlând atât cuplul motorului, cât şi frânarea pe fiecare roată, această tehnologie poate ajuta la corectarea supravirării, stabilizând în mod eficient situaţia.


Aderenţă maximă cu efort minim

Un sistem avansat de control al tracţiunii (TCS) elimină alunecarea în exces a roţilor şi vă asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când aveţi mai mare nevoie. Sistemul monitorizează încontinuu şi ajustează puterea livrată roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când acceleraţi.


Menţinerea în siguranţă a remorcii pe banda de rulare

Sistemul de stabilizare a remorcii (TSC) detectează „şerpuirea” sau balansarea remorcii şi reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile. Această tehnologie este utilă în mod special dacă ţineţi cont de faptul că vehiculul dumneavoastră are capacitatea de a tracta o remorcă de 3,5 tone cu roţile blocate.


Airbaguri pentru şofer, pasager, laterale şi tip cortină

O serie de airbaguri sunt disponibile ca dotări standard sau opţionale. Printre acestea se numără airbaguri pentru şofer şi pasager. De asemenea, senzori avansaŢi sunt poziŢionaŢi în puncte cheie în vehicul, pentru a asigura o reacŢie rapidă şi controlată.




Caracteristici de control care se adaptează în funcţie de încărcătură

Sistemul de control adaptiv al încărcăturii (LAC) ajustează Controlul electronic al stabilităţii în funcţie de greutatea totală pe care o transportă vehiculul dumneavoastră. Acesta reprezintă un avantaj special în cazul unui autoşasiu cu cabină Transit, deoarece asigură control şi stabilitate, indiferent dacă vehiculul este gol sau complet încărcat.

Uşi care se încuie când vă aflaţi în mişcare

Sistemul de încuiere la demarare va bloca automat toate uşile, imediat ce începeţi să vă deplasaţi. Sistemul este prevăzut ca dotare standard şi îl puteţi porni şi opri de pe panoul de bord. Pentru a ajuta serviciile de asistenţă, vehiculele sunt prevăzute cu o funcţie de deblocare în caz de coliziune, care se activează automat în funcţie de gravitatea impactului.


Puteţi alege ce uşi să blocaţi şi să deblocaţi

Închiderea centralizată, cu telecomandă, a uşilor este dotare standard, iar acest sistem de închidere este mai sigur ca niciodată. Şi aceasta deoarece puteţi alege să descuiaţi o singură uşă, în timp ce cealaltă rămâne blocată în mod sigur (până când activaţi un comutator de pe portiera şoferului). Acelaşi comutator controlează blocarea şi deblocarea ambelor uşi ale vehiculului.


Două opţiuni de alarmă de nivel înalt

O alarmă de perimetru opţională vă protejează vehiculul, declanşându-se dacă uşile sau capota sunt deschise cu forţa. Pentru protecţie (şi descurajare a hoţilor) şi mai mare, alegeţi un sistem de alarmă Thatcham de categoria 1. Acest sistem complex se activează automat în momentul în care încuiaţi vehiculul şi emite un semnal sonor puternic dacă este declanşat de o intrare forţată, dacă maşina este ridicată sau dacă senzorii de mişcare detectează o mişcare înăuntru.