• office@allianceauto.ro
 • 0241.698.044
 • Soseaua Mangaliei, nr. 74, Constanta

Noul Ford Transit

Noul Ford Transit este cea mai mare utilitară din gamă. Disponibilă într-o gamă largă de ampatamente, stiluri de cabină, înălţimi ale plafonului, motoare şi multe altele, vă oferă o mare varietate de opţiuni pentru specificaţiile vehiculului. Pe scurt, spuneţi în ce domeniu activaţi, enumeraţi cerinţele şi veţi găsi un Transit special construit pentru afacerea dumneavoastră.

Lista lungă de tehnologii de ultimă generație include SYNC cu Asistenţă de urgenţă, Tempomat adaptiv şi Controlul virajelor. Toate acestea au fost concepute pentru a vă face viaţa mai uşoară, iar multe dintre aceste sisteme funcţionează automat, permiţându-vă să vă concentraţi asupra unor lucruri mai importante.

Alte tehnologii, precum Încărcarea regenerativă inteligentă, ajută motoarele puternice ale noului Transit să fie şi mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

Cât despre spaţiul pentru marfă, de cât aveţi nevoie? Noul Transit dispune de o zonă de încărcare maximă extinsă, de până la 15,1 m3, şi de capacitatea de a transporta obiecte lungi de până la 4,2 m (cu perete despărţitor standard instalat). Prezintă, de asemenea, o capacitate de remorcare maximă de până la 3,5 t.

Şi, indiferent ce transportaţi, încuietorile extrem de solide şi alarmele sofisticate vă vor proteja atât încărcătura, cât şi vehiculul.

Pentru a afla mai multe despre dotările şi opţiunile disponibile, descărcaţi broşura în format electronic.

Aflaţi mai multe despre noul Transit și descoperiți noul design, bucurați-vă de experiența de condus, utilitatea și costurile, performanța și eficiența, siguranța și protecția, stilurile de caroserie și capacitatea, alegând unul din modelele disponibile.

Transit Van – etalon pentru vehiculele comericale, acum cu garantie extinsa, fara limita de kilometri!

Cele cinci decenii cate au trecut de la nasterea lui Transit Van inseamna cinci decenii de rezistența sporita, funcționalitate și fiabilitate, toate astea cu costuri scazute pentru proprietarii de afaceri. Adaugand acestei povesti de succes cele mai avansate tehnologii Ford, noua familie Transit ofera performante de neegalat la capitolul transport.


Transit Van

Gena lui Transit Van se regaseste in toata gama Transit, ceea ce face din acest vehicul comercial un campion al transporturilor. Lunga lista de tehnologii de ultima generatie care echipeaza Transit Van include SYNC cu Asistenţă de urgenţă, Tempomat adaptiv şi Controlul virajelor. Dotarile lui completeaza inteligent cele 3 variante de tractiune: fata, spate si integrala.


Disponibil într-o gama larga de ampatamente, stiluri de cabină, inalţimi ale plafonului, motorizari, Transit Van raspunde pozitiv in fata celor mai exigente provocari. Pe scurt, spuneţi în ce domeniu activaţi, enumeraţi cerinţele şi veţi găsi un Transit special construit pentru afacerea dumneavoastră.


Tehnologia de incarcare regenerativă inteligentă face posibila eficienta recunoscuta a motoarelor de pe noul Transit.


Spatiul de transport al noului Transit Van dispune de o zonă de încărcare extinsă, de până la 15,1 m3, avand si cea mai lata usa culisanta. Capacitatea sa pemite transportul obiectelor lungi lungi de până la 4,2 m, la care se poate adauga si o putere de remorcare de până la 3,5 t.


Alaturi de atributele de campion ale lui Transit Van, Ford ofera garantie extinsa, de 4 ani, fara limita de kilometri. Conditiile de finantare pentru acest varf de gama sunt un alt detaliu remarcabil: dobanda de 2,99%, pentru leasign financiar prin Ford Leasing.


Click aici pentru a solicita o oferta personalizata.


*Garantia Extinsa consta in garantie de baza (2 ani) si garantie FordProtect (urmatorii 2 ani, fara limita sau in limita unui numar de kilometri, in functie de model. Limita de kilometri se refera la kilometrajul maxim al masinii, la data interventiei cu potentialul de a fi acoperita de garantie). Pentru componentele acoperite de FordProtect, click aici.


Oferta de finantare valabila prin UniCredit Leasing Corporation IFN, in limita stocului disponibil. Exemplu de calcul: pentru un autoturism in valoare de 18.623 Euro + TVA (22.347 EUR TVA inclus, pentru Ford Transit VAN 350L 2.2 TD 100 T5 M6 FWD LWB), avans 6.704 EUR TVA inclus (avans 30 %), pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 2,99 %, comision de analiza dosar 2,5 % din prețul masinii (559 EUR TVA inclus), comision lunar de administrare 0,05% ( 7,82 EUR TVA inclus), valoarea ratei lunare 284,69 EUR (TVA inclus), valoarea totala platibila 24.725,20 EUR. DAE 6,06% . În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

Daca va intereseaza un anumit model, consultati ofertele noastre actuale. Sau contactati cel mai apropiat dealer pentru cele mai bune oferte disponibile.


Descarcati lista de preturi pentru Ford Transit.


Fisierul in format PDF a fost creat pentru a va permite sa vizualizati si sa tipariti fisiere fara a avea nevoie de programul in care au fost create initial. Adobe™ va pune la dispozitie o aplicaţie software gratuita (Acrobat Reader) care va permite sa lucrati cu aceste fisiere. Daca ati instalat deja aceasta aplicatie pe computerul dvs., in mod normal o puteti gasi la „Programe", in „Meniul Start". In caz contrar, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca.


Descarcati Acrobat Reader de pe situl adobe.com

Creat să susţină afacerile

Fiecare milimetru al noului Transit este conceput pentru a vă ajuta să vă desfăşuraţi activitatea în mod eficient, productiv şi rentabil. Această utilitară este mai capabilă, mai solidă şi mai rezistentă ca niciodată. Toate acestea îmbinate într-un design exterior menit să creează o imagine uimitoare, contemporană şi un profil care face vehiculul mai aerodinamic, sporind şi mai mult economia de combustibil. Interiorul este stilat, confortabil, asemănător unui autoturism. Însă este vorba de un Transit, aşa că este şi practic şi rezistent.

Modelat cu designul Ford Kinetic, exteriorul utilitarei combină stilul contemporan cu utilitatea practică. De exemplu, aerodinamica îmbunătăţită ajută la obţinerea unei eficienţe sporite a combustibilului, în timp ce luminile de înaltă tehnologie asigură o vizibilitate mai bună. Piesele componente au fost, de asemenea, concepute pentru a putea fi reparate şi înlocuite uşor, pentru a asigura costuri de exploatare mici.


Elegant şi capabil

Mai aerodinamic şi mai eficient

Călătoriţi confortabil şi cu stil

Design uimitor, faruri de înaltă tehnologie

Construit cu un scop

Construit pentru a fi practic şi rezistent, modelat pentru a oferi cel mai mare confort posibil: interiorul asemănător unui autoturism este proiectat ergonomic, pentru a plasa la îndemână fiecare comandă şi compartiment de stocare.


Cabină confortabilă

Un birou mobil spaţios

Mai relaxant în timpul călătoriilor lungi

Volan complet reglabil

O paletă bogată de culori moderne pentru exterior ajută la crearea unei impresii pozitive asupra afacerii dumneavoastră şi asigură un fundal de impact pentru orice reclamă pe care aţi adăuga-o ulterior.


Tectonic Silver

Blazer Blue

Deep Impact Blue

Frozen White

Lunar Sky

Midnight Sky

Moondust Silver

Panther Black

Race Red

Stratosphere

Rămâneţi conectat chiar şi în mişcare

Străzi din mediul urban, autostrăzi, drumuri naţionale şi de ţară... noul Transit vă va asigura confortul şi conectivitatea dorită oriunde v-ar purta munca dvs. O gamă largă de tehnologii inovatoare uşurează condusul şi parcarea. Iar în cabina bine dotată, plină de spaţii de depozitare, puteţi utiliza comenzi vocale pentru a efectua apeluri din mers. Aşa că, puteţi face afaceri din mişcare, fără să vă desprindeţi mâinile de pe volan şi ochii de la drum.

Tehnologia condusului

Fiecare tehnologie cu care este dotată utilitara dumneavoastră este prezentă în specificaţii deoarece îndeplinește un scop practic şi util, după cum veţi descoperi pe parcurs.


Ford SYNC. Tehnologia avansată hands-free

Ford SYNC vă permite să controlați muzica și să inițiați și să preluați apeluri de pe telefonul mobil, utilizând comenzi vocale directe și simple. De exemplu, dacă „acasă” este înregistrat ca număr de contact în agenda telefonului mobil, este de ajuns să rostiți „Apel acasă”, iar sistemul va apela automat numărul respectiv. Puteţi utiliza comenzile vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod® ori atunci când redaţi în flux melodii de pe un telefon compatibil Bluetooth®. Sistemul poate citi cu voce tare chiar și mesajele text pe care le primiţi.


*Marca și siglele Bluetooth® sunt oferite și deținute de Bluetooth SIG Inc și orice utilizare a acestor mărci de către Ford Motor Company Limited și de către companiile sale partenere se face în baza unei licențe. Alte mărci înregistrate şi denumiri comerciale aparţin proprietarilor lor.


Drumuri mai puțin obositoare, călătorii mai productive

Tempomatul adaptiv vă permite să stabiliţi o viteză pe care o va menţine până când frânaţi sau acceleraţi. Cu ajutorul schimbătoarelor de pe volan puteţi ajusta, de asemenea, viteza în timp ce conduceţi.


În plus, dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei vă ajută să vă menţineţi vehiculul în limita de viteză pe care o ați selectat-o. Pe lângă faptul că vă ajută să economisiți combustibil, sistemul poate, de asemenea, minimiza posibilitatea să depășiți limita de viteză. Pe lângă beneficiile practice, ambele tehnologii pot face ca lungile deplasări pe autostradă să fie mai relaxante.


Marşarier mai simplu

Stâlpi opritori, pubele, ziduri joase… Sunt câteva posibile obstacole pe le puteți avea în spatele autovehiculului și pe care camera video pentru video posterioară vi le arată pe un ecran integrat în oglinda retrovizoare şi se activează automat atunci când selectaţi marşarierul. Sistemul afişează, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a vă ajuta să parcaţi în diferite spaţii sau pentru platforme de încărcare înguste.


Senzori care facilitează procedura de parcare

Senzorii opţionali pentru distanţa la parcare vă ajută să determinaţi distanţa dintre vehicul şi orice fel de obstacol din faţă sau din spate. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât vă apropiați mai mult de obstacol.

Confort

Pe lângă faptul că prezintă utilitate maximă, noul Transit este construit pentru a vă face viaţa profesională mai uşoară. Vehiculul încorporează o gamă largă de caracteristici şi tehnologii ingenioase. Șofatul va deveni mai plăcut, motiv pentru care vă veți întreba, imediat după ce le-ați încercat, cum de v-aţi descurcat până acum fără ele.


Scaune frontale reproiectate, mai confortabile

Scaunul şoferului este complet reglabil, împreună cu volanul, astfel încât vă puteţi găsi poziţia de condus ideală. Există şi o cotieră încorporată, în timp ce suportul reglabil pentru zona lombară şi scaunele încălzite sunt opţionale. Mai exact, în timp ce asigură standarde de durabilitate aferente vehiculelor comerciale, scaunele sunt concepute pentru a fi la fel de confortabile ca cele dintr-un autoturism.


Tot ce aveţi nevoie să vă ajute să lucraţi în timp ce vă deplasați

Cabina este construită cu un scop, pentru a vă asista în viaţa dumneavoastră profesională. Dacă alegeţi un scaun dublu pentru pasagerii din faţă, de exemplu, scaunul central, la seria Trend, este echipat cu o masă pliabilă suficient de mare pentru un laptop sau o planşetă cu o clemă pentru hârtii. Veţi beneficia, de asemenea, de următoarele: un spaţiu de depozitare ascuns sub scaunul dublu pentru pasagerii din faţă, care oferă un spaţiu cu un volum de 93 de litri; un compartiment ascuns în bord pentru telefonul mobil sau pentru playerul MP3/iPod (inclusiv o priză de 12 volţi); un torpedo unde se pot agăţa dosare A4; şi câteva suporturi pentru sticle şi pahare, plasate la îndemână.


Un sistem care vă oferă divertisment şi informaţii

Gama largă de opţiuni avansate de divertisment şi informaţii în maşină include un sistem audio/video cu radio DAB, CD player, port USB, boxe premium, afişaj multifuncţional, navigaţie cu harta completă a Europei şi sistemul Ford SYNC.


Disponibilitatea acestor dotări poate varia în funcție de piață și de model. Vă rugăm luați legătura cu dealerul dumneavoastră Ford.


Oglinzi care se pot proteja singure

Este uşor să deterioraţi oglinzile laterale atunci când intraţi sau ieşiţi din spaţii strâmte sau când sunteţi parcat pe o stradă îngustă. Oglinzile laterale pliabile electric opţionale vă pot ajuta să evitaţi acest lucru, pliindu-se către interior la atingerea unui buton. Şi, pentru că sunt încălzite, puteţi pleca la drum mai repede şi mai în siguranţă în dimineţile geroase.


Ştergătoare care se reglează automat, în funcţie de ploaie

Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda în care detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi îşi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Puteţi alege unul dintre cele şase niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ştergătoarele să intre în acţiune pentru a o îndepărta. Ştergătoarele cu senzor de ploaie sunt disponibile ca dotare opţională cu farurile automate (a se vedea mai jos).


Faruri care se aprind automat atunci când este necesar

Noul Ford Transit este prevăzut cu senzori care detectează lumina când începe să se întunece sau la schimbarea bruscă a condiţiilor de iluminare. De exemplu, când intraţi într-un tunel. Atunci se activează farurile cu acţionare automată, care pot simplifica şi mări nivelul de siguranţă al condusului. Farurile automate sunt disponibile ca dotare opţională împreună cu ştergătoarele cu senzor de ploaie.


O zonă de încărcare protejată, ușor de curățat

Un covoraş de protecţie a podelei în spaţiul de încărcare, rezistent, este prevăzut ca dotare standard. Acest covoraş nu numai că protejează podeaua utilitarei, dar ajută şi la reducerea zgomotului în timp ce conduceţi. Şi, deoarece această podea este mai ridicată cu 100 mm în laterale, este uşor de periat, de aspirat şi de spălat.


Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme

Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a autoutilitarei, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. Şi pentru că Easy-Fuel este un sistem fără buşon, nu veţi mai avea de-a face niciodată cu un buşon murdar.
O coloană de direcţie care se reglează conform nevoilor dumneavoastră

Pentru a vă ajuta să găsiţi poziţia de condus ideală, cea mai confortabilă, coloana de direcţie se reglează cu uşurinţă atât pe înălţime, cât şi în profunzime.
Curăţaţi parbrizul rapid cu Quickclear

Această dotare inteligentă este creată pentru a vă permite să porniți rapid în dimineţile geroase. Trebuie doar să apăsați pe un buton, iar sistemul poate să dezgheţe parbrizul în câteva secunde, chiar și la temperaturi negative.

Productivitate maximizată. Costuri de exploatare minimizate

Noul Transit și-a câștigat reputația pentru capacitate și flexibilitate. Indiferent ce ampatament, înălţime a plafonului sau stil de cabină preferați, vă sunt garantate un spaţiu extins pentru depozitare şi o lungime de încărcare mare. Dispunerea zonei de încărcare este proiectată în mod specific pentru a maximiza spaţiul disponibil. Prin urmare, există spaţiu pentru până la patru europaleţi în toate modelele din gamă şi până la cinci în modelul L4 (Jumbo). Uşile laterale şi din spate sunt proiectate pentru a uşura încărcarea şi descărcarea obiectelor în şi din vehicul. Şi, în timp ce eficienţa utilitarei vă poate ajuta afacerea să câştige bani, costul redus al deţinerii vă va ajuta să îi economisiţi.


Cea mai eficientă utilizare a spațiului

Zona de încărcare a noului Transit este mai bună şi mai uşor de utilizat ca niciodată. Unghiurile pereţilor laterali au fost revizuite pentru a le face mai drepte, iar plafonul a fost ridicat uşor, pentru a maximiza spaţiul util. Toate utilitarele sunt mai lungi cu circa 300 mm, pentru a se asigura că lungimea de încărcare este potrivită tuturor ţevilor de lungime standard, plăcilor, sulurilor de mochetă, scărilor etc.


Mai mult spaţiu pentru încărcături mai lungi

În utilitara dumneavoastră încap cu uşurinţă încărcături pe care, cu alte utilitare, ar trebui să le transportaţi pe portbagajul de acoperiş. De fapt, Noul Transit are o lungime de încărcare sporită, astfel încât, în funcţie de modelul ales, puteţi transporta încărcături de până la: 3,04 m, 3,49 m şi 4,21 m în lungime, pe podea, cu un perete despărţitor complet, din oţel, instalat.


Este ușor de urcat în utilitară

În bara de protecţie din spate este integrată o treaptă lată, aderentă, care ușurează accesul în spațiul de încărcare și facilitează încărcarea manuală.


Puncte de ancorare pentru a vă ţine marfa în siguranţă

Punctele de ancorare montate pe pereţii laterali ajută la menţinerea ordinii pe podeaua de încărcare şi respectă standardele DIN şi ISO, la fel ca şi peretele despărţitor complet din oţel, montat ca dotare standard.


O zonă de marfă iluminată mai bine pentru o încărcare mai sigură şi mai uşoară

Noile lămpi ale spaţiului de depozitare sunt cu mult mai luminoase decât modelele anterioare şi reprezintă dotare standard. Acum puteţi specifica, de asemenea, opţiunea de iluminare cu LED-uri ultra-strălucitoare, dacă este necesar. Într-un vehicul cu aceste dimensiuni, reprezintă o caracteristică inteligentă şi foarte practică.


Uşi laterale solide, dar foarte uşor manevrabile

Atunci când dispuneţi de atât de mult spaţiu pentru încărcare, uşile laterale sunt vitale şi, deoarece adesea sunt utilizate foarte mult, întregul mecanism este construit pentru a maximiza uşurinţa în utilizare şi durabilitatea. Un mâner de deschidere cu acţiune dublă asigură deschiderea şi închiderea fără probleme a uşii, o încuietoare cu „verificare pozitivă” asigură uşa atunci când este deschisă şi un semnal sonor se declanşează dacă uşa laterală nu este închisă sau încuiată corect.


Uşi spate cu deschidere largă

Uşile solide din spate prezintă o garnitură la 360 de grade, pentru a ajuta la reducerea zgomotului, pentru a face ca închiderea să fie mai sigură şi pentru a preveni scurgerea apei în zona de încărcare. În funcţie de model, balamalele opţionale pot fi deschise către lateralele vehiculului şi pot fi blocate în poziţie deschis la 90 de grade, braţele de verificare intrând în uşă atunci când nu sunt folosite. Autocolantele reflectorizante de pe marginea interioară a uşii constituie o alertă de mare vizibilitate pentru alţi participanţi la trafic, atunci când uşile sunt deschise la 90 de grade.

Intervale de service lungi pentru mai puţin timp în afara șoselei

Fiecare piesă şi componentă a noului Transit este proiectată să maximizeze rezistenţa şi să funcţioneze mai mult fără să necesite întreţinere. De aceea, intervalele de service sunt stabilite la 50.000 de km sau la 2 ani.


O garanţie lungă împotriva perforării, pentru o asigurare în plus

Ca o măsură a calităţii construcţiei vehiculului, noul Transit este livrat standard cu o garanţie de 12 ani împotriva perforării.


Cuplu şi economie de combustibil mai mari

O gamă de motoare diesel TDCi de 2,2 litri, noi, combinate cu transmisii cu şase trepte de viteză, asigură niveluri ridicate de putere şi cuplu, precum şi o eficienţă excepţională a combustibilului. În combinaţie cu tehnologii precum Încărcarea regenerativă inteligentă, Controlul accelerării şi Auto-Start-Stop, Transit este construit pentru a vă ajuta să economisiţi combustibil, să reduceţi costul proprietăţii şi să maximizaţi profitul investiţiei.

Cele mai recente motoare diesel, puternice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Transit are puterea asigurată de o gamă de trei motoare TDCi avansate, de 2,2 litri. Prin intermediul unei transmisii pe roţile din faţă, cu 6 trepte de viteză, aceste lanţuri cinematice noi dezvoltă 100, 125 sau 155 CP şi cuplu de până la 385 Nm, pentru a asigura o putere de tragere maximă şi mai puţine schimbări ale treptelor de viteză. Proiectarea ingenioasă are ca rezultate o economie remarcabilă de combustibil, un nivel de emisii scăzut şi încălzire rapidă şi eficientă, chiar şi în cele mai reci condiţii. Iar eficienţa utilitarei poate fi îmbunătăţită şi mai mult cu ajutorul tehnologiilor Ford ECOnetic.


Ușurarea fiecărui viraj

Diametrul de bracaj al utilitarei Transit L2 este de doar 11,9 metri (11,4 m în cazul autoşasiului cu cabină L1). Şi chiar şi modelele mai lungi sunt foarte uşor manevrabile şi simplu de virat, în special cu servodirecţie avansată


Siguranţă şi securitate depline

De la eliminarea stresului în cazul pornirilor în rampă la un sistem care poate apela serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră: Transit este dotat cu o listă lungă de tehnologii care vă fac viaţa mai uşoară. Vehiculul încorporează, de asemenea, o gamă largă de sisteme care vă protejează de aproape orice incident şi utilitara dumneavoastră (precum şi marfa din ea) chiar şi de cei mai insistenţi hoţi.


Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă poate suna după ajutor chiar dacă dumneavoastră nu puteţi

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC care vă poate salva viaţa este Asistenţa de urgenţă. În cazul puţin probabil al unui accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate efectua automat un apel direct către Serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră. Dacă este cazul, puteți alege să întrerupeți apelul sau să discutați personal, dacă este necesar. Un aspect extrem de important este faptul că sistemul va furniza informaţii vitale, precum coordonatele dumneavoastră GPS, chiar şi atunci când v-aţi pierdut cunoştinţa.*


*Asistenţa de urgenţă Ford funcționează în peste 30 de ţări din Europa. Această caracteristică funcţionează atunci când este conectată cu un telefon mobil compatibil pe care îl aveţi la dumneavoastră, în momentul în care un airbag este declanşat (cu excepţia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci când un senzor care înregistrează o coliziune întrerupe pompa de combustibil. Funcţia de mesagerie şi Asistenţa de urgenţă nu sunt acceptate în toate limbile europene. Consultați secțiunea SYNC pentru cele mai recente informațiiUn sistem avansat care vă ajută să vă păstraţi banda

Utilizând o cameră orientată spre înainte pentru a monitoriza încontinuu drumul din faţă, un sistem de alertare la părăsirea benzii poate detecta dacă aţi ieşit în mod accidental de pe banda dvs. de deplasare. Tehnologia vă avertizează printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală. Se va dezactiva automat la viteze mai mici de 43 mph (70 km/h), pentru a nu interfera pe străzile din oraş. De asemenea, puteţi opri sistemul în mod manual, dacă doriţi.Sistemul de avertizare a şoferului vă avertizează atunci când detectează faptul că sunteţi obosit

Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă sistemul detectează că deveniţi mai puţin vigilent, o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerându-vă să luaţi o pauză.Faruri care se rotesc atunci când viraţi, pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte

Dacă semnalizaţi şi viraţi pe un drum sau intraţi într-un loc de parcare, această caracteristică poate face ca manevra să se execute cu mai multă siguranţă. Aceasta deoarece o lumină din farul de pe partea virajului iluminează automat partea respectivă a drumului, pentru a vă oferi vizibilitate sporită în timpul virajului.Un plus de control în cazul pornirilor în rampă

Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de fânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutaţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util când opriţi şi porniţi autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.Controlul electronic al stabilităţii vă ajută să menţineţi controlul asupra autovehiculului, indiferent de condiţii

Controlul electronic al stabilităţii (ESC) monitorizează în mod constant deplasarea utilitarei, detectează orice abateri de la traseul ales (dacă vehiculul începe să patineze, de exemplu) şi corectează automat poziţia de drum. Sistemul este creat pentru a vă ajuta să menţineţi controlul asupra autoutilitarei şi, în plus, vă poate ajuta să reduceţi distanţa de frânare în caz de urgenţă.

Menţinerea în siguranţă pe banda de rulare a remorcii

Sistemul de stabilizare a remorcii (TSC) detectează „şerpuirea” sau balansarea remorcii şi reduce viteza utilitarei pentru a ajuta la corectarea problemei, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.


Un avertisment în spate, atunci când frânaţi brusc

Sistemul Lumină de frânare de urgenţă (EBL) aprinde luminile de avarie pentru a avertiza ceilalţi şoferi atunci când frânaţi puternic.


Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă

Sistemul de asistenţă la frânarea de urgență (EBA) ajută utilitara să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi crește automat această presiune, dacă este cazul. Pentru a reduce şi mai mult distanţa de oprire, noul sistem de intensificare hidraulică spate oferă o presiune de frânare suplimentară pe frânele din spate în timpul opririi de urgenţă, atunci când sistemul ABS este activat.


Protecţie continuă împotriva răsturnării

Controlul stabilităţii la răsturnare (RSC) este conceput pentru a ajuta la prevenirea posibilităţii ca vehiculul dvs. să se răstoarne. Sistemul poate detecta dacă utilitara începe să devină instabilă şi, controlând atât cuplul motorului, cât şi frânarea pe fiecare roată, această tehnologie poate ajuta la corectarea supravirării, stabilizând în mod eficient situaţia.


Airbaguri pentru şofer, pasager, laterale şi tip cortină

Noul Transit este disponibil cu airbaguri tip cortină, pentru şofer, pasager şi laterale. De asemenea, senzori avansați sunt poziționați în puncte cheie în vehicul, pentru a asigura o reacție rapidă și controlată. Dacă doriţi să dezactivaţi airbagul pentru pasager, de exemplu, atunci când pe scaunul îndreptat contrar sensului de mers se află un bebeluş sau un copil, acţionaţi rapid maneta pentru a-l dezactiva. Pentru a vă reaminti de dezactivarea airbagului, starea „dezactivat” este indicată printr-un indicator de pe panoul de bord.


Aderenţă maximă cu efort minim

Un sistem avansat de control al tracţiunii (TCS) elimină alunecarea în exces a roţilor şi vă asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când aveţi mai mare nevoie. Sistemul monitorizează încontinuu şi ajustează individual puterea livrată roţilor vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când acceleraţi


Caracteristici de control care se adaptează în funcţie de încărcătură

Sistemul de control adaptiv al încărcăturii (LAC) ajustează Controlul electronic al stabilităţii în funcţie de greutatea totală pe care o transportă utilitara. Acesta reprezintă un avantaj special în cazul unei utilitare mari precum Transit, deoarece asigură control şi stabilitate, indiferent dacă vehiculul este gol sau complet încărcat.


Puteţi alege ce uşi să blocaţi şi să deblocaţi

Închiderea centralizată, cu telecomandă, a uşilor este dotare standard, iar acest sistem de închidere este mai sigur ca niciodată. Şi aceasta deoarece puteţi alege să descuiaţi o singură uşă, în timp ce celelalte rămân blocate în mod sigur, până când activaţi un comutator de pe portiera şoferului. Acelaşi comutator controlează blocarea şi deblocarea tuturor uşilor vehiculului.


Încuietori de uşi cu armătură împotriva efracţiei

Dotare opţională cu închiderea centralizată, dublă, a uşilor, armătura anti-efracţie este proiectată pentru a împiedica spargerea încuietorilor prin găurire sau dăltuire


Uşi care se încuie când vă aflaţi în mişcare

Sistemul de încuiere la demarare va bloca automat toate uşile utilitarei imediat ce începeţi să vă deplasaţi. Sistemul este prevăzut ca dotare standard şi îl puteţi porni şi opri de pe panoul de bord. Pentru a ajuta serviciile de asistenţă, vehiculele sunt prevăzute cu o funcţie de deblocare în caz de coliziune, care se activează automat în funcţie de gravitatea impactului.


Două opţiuni de alarmă de nivel înalt

O alarmă de perimetru opţională vă protejează vehiculul, declanşându-se dacă uşile sau capota sunt deschise cu forţa. Pentru protecţie (şi descurajare a hoţilor) şi mai mare, alegeţi un sistem de alarmă Thatcham de categoria 1. Acest sistem complex se activează automat în momentul în care încuiaţi vehiculul şi emite un semnal sonor puternic dacă este declanşat de o intrare forţată, dacă maşina este ridicată sau dacă senzorii de mişcare detectează o mişcare înăuntru.


O alarmă de rezervă, independentă, suplimentară

Un dispozitiv sonor de siguranță, cu baterie proprie, reprezintă un sistem suplimentar, secundar de alarmă, care este furnizat împreună cu opțiunea de alarmă Thatcham. Acesta emite avertismentul sonor în momentul declanşării alarmei şi, deoarece are propria sa sursă de alimentare încorporată, se va activa chiar dacă cineva deconectează bateria vehiculului.


O singură utilitară, numeroase variante de configurare

Unu, doi sau mai mulţi pasageri. Ampatament mediu, lung, lung extins şi Jumbo lung extins. Plafon înalt, mediu şi jos. Alegeţi un Transit şi puteţi configura o utilitară care să fie construită aproape la comandă pentru afacerea dumneavoastră.Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălțime plafon: H2 (plafon mediu) şi H3 (plafon înalt)

GVM: 2.900 – 4.700 kg

Scaune: 2 – 3


Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălțime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)

GVM: 2.900 – 3.500 kg

Scaune: 2 – 7

Disponibil în curând, în 2015

Kombi

Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălțime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)

GVM: 3.100 – 4.300 kg

Scaune: 2 – 9

Disponibil în curând, în 2015


Kombi Van

Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălțime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)

GVM: 3.100 – 3.500 kg

Scaune: 2 – 7

Disponibil în curând, în 2015


Autoşasiu cu cabină

Ampatament: L1 (Scurt), L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălțime plafon: H1 (plafon jos)

Scaune: 2 – 3


Autoşasiu cu cabină dublă

Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălțime plafon: H1 (plafon jos)

Scaune: 2 – 7


Broşură

Pentru a afla mai multe despre dotările şi opţiunile disponibile, descărcaţi broşura în format electronic.Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălțime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)

GVM: 3.500 – 4.500 kg

Scaune: 11 – 18


Modele şi opţiuni

Stiluri de caroserie şi capacităţi, motoare şi transmisii, tapiţerie de interior şi niveluri de dotare: puteţi specifica un Transit pentru a că satisface cerinţele specifice. Există trei tipuri principale de modele pentru care veţi găsi mai jos un rezumat comparativ . În plus faţă de dotările standard, vă puteţi particulariza utilitara şi mai mult cu ajutorul opţiunilor şi pachetelor opţionale.

Pentru a găsi cele mai bune oferte disponibile, consultaţi pagina cu promoţiile noastre actuale sau vizitaţi cel mai apropiat dealer.


Dotări interioare

 • Covoraş din cauciuc în cabină, uşor de curăţat
 • Lumini de interior cu stingere reptată
 • Computer de bord cu Eco Mode
 • Economie: indicator luminos pentru schimbarea treptei de viteză
 • Reglare a scaunului şoferului în 4 direcţii
 • Coloană de direcţie reglabilă pe înălţime şi adâncime
 • Scaun dublu pentru pasager faţă, cu compartiment de depozitare prevăzut dedesubt
 • Geamuri faţă electrice Închidere centralizată de la distanţă
 • Podea de încărcare uşor de curăţat
 • Perete despărţitor complet din oţel
 • Bucle de fixare conforme DIN 75410

Dotări exterioare

 • Oglindă laterală cu sistem reglabil care elimină unghiurile moarte
 • Lămpi de semnalizare integrate în oglinzile laterale
 • Apărătoare de noroi spate
 • Capace de roată semi-integrale
 • Faruri cu lumini de zi
 • Faruri cu stingere întârziată
 • Uşă de încărcare laterală, glisantă, pe partea pasagerului, şi treaptă
 • Treaptă integrată în bara de protecţie spate
 • Ornamente laterale late

Pachete opţionale

 • Pachetul ECO
 • Pachet de vizibilitate redusă

Dotări interioare

 • Volan cu 4 spiţe îmbrăcat în piele şi tempomat cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei
 • Manetă schimbător de viteze îmbrăcată în piele
 • Lumini de interior pentru cititul hărţilor
 • Iluminare spaţiu picioare la uşa laterală de încărcare de pe partea pasagerului
 • Radio fără media, cu conectivitate AUX, Bluetooth®, USB/iPod® şi comenzi la distanţă
 • Scaun dublu pentru pasager faţă, cu compartiment de depozitare ce poate fi ridicat şi masă rabatabilă
 • Aer condiţionat cu acţionare manuală
 • Placă ornamentală pe jumătate din înălţime în întregul compartiment de încărcare

Dotări exterioare

 • Oglinzi laterale electrice/încălzite
 • Grilă frontală argintie
 • Capace de roată integrale
 • Faruri cu halogen stil proiector cu lămpi statice pentru viraje
 • Faruri de ceaţă frontale

Pachete opţionale

 • Pachet de vizibilitate redusă
 • Pachet de vizibilitate sporită
 • Pachet de vizibilitate premium

Tehnologie Ford Econetic

Tehnologia Ford ECOnetic, combinată cu o aerodinamică optimizată, a dus la o economie remarcabilă de combustibil în întreaga gamă.

 • Motoarele diesel avansate Ford Duratorq TDCi asigură o economie excepţională de combustibil şi emisii reduse de CO2
 • Ford Auto-Start-Stop
 • Încărcare regenerativă inteligentă Ford
 • Economie: indicator luminos pentru schimbarea treptei de viteză
 • Ford Eco Mode pentru încurajarea unui stil de condus economic
 • Controlul accelerării
 • Sistem de gestionare a bateriei Ford pentru a ajuta la creşterea duratei de viaţă a bateriei, la îmbunătăţirea consumului de combustibil şi pentru a asigura fiabilitate permanentă

Disponibilitatea tehnologiei Ford ECOnetic variază în funcţie de model. Cereţi detalii dealerului dvs. specializat pentru Ford Transit.