• office@allianceauto.ro
  • 0241.698.044
  • Soseaua Mangaliei, nr. 74, Constanta

Noul Ford Tourneo Custom

Noul Tourneo Custom îmbunătăţeşte și mai mult caracteristicile deja existente ale vehiculelor Ford de transport persoane, oferind spaţiu considerabil şi confort pentru până la nouă persoane, totul completat de un design exterior nou şi stilat.

Interiorul luxos dispune de scaune spate flexibile inovatoare, ce pot fi dispuse în peste 30 de configuraţii diferite, oferindu-vă toată versatilitatea de care aveţi nevoie. Sunt disponibile dotări de vârf, precum sistemul Ford SYNC cu comandă vocală şi cel de conectivitate MP3/telefon, care, după producerea unui accident, vă pot ajuta să apelaţi serviciile de urgenţă. În plus, datorită designului său aerodinamic, motorului cu consum redus şi tehnologiilor de economisire a combustibilului, precum sistemul Auto-Start-Stop, acest vehicul este unul dintre cele mai eficiente din clasa sa.

Noul Tourneo Custom este extrem de rentabil, fie că îl folosiţi în scopuri comerciale sau ca un mijloc sigur şi luxos de a vă transporta familia, prietenii şi bagajele acestora. (Puteţi chiar să alegeţi o versiune L2, cu ampatament lung, pentru a beneficia de spaţiu suplimentar pentru bagaje.)

Aflaţi mai multe informaţii despre acesta - experienţa la volan, performanţa şi eficienţa, siguranţa şi securitatea şi designul.

Aspect uimitor şi confort funcţional

Noul vehicul de transport persoane Tourneo Custom are un design exterior nou şi stilat. De asemenea, interiorul este și el nou, luxos şi extrem de flexibil, combinând materiale de calitate superioară şi finisaje remarcabile.

Tourneo Custom design nou

Exterior aerodinamic

Tourneo Custom

Tourneo Custom

Tourneo Custom

Tourneo Custom - design

Tourneo Custom interior

Tourneo Custom interior

Tourneo Custom - portbagaj

Tourneo Custom - confort

Midnight Sky

Panther Black

Tectonic Silver

Stratosphere

Ink Blue

Blazer Blue

Frozen White

Moondust Silver

Race Red

O călătorie plăcută datorită spaţiului extrem de flexibil

Tehnologia avansată de care dispune Tourneo Custom face ca deplasările să fie mai plăcute, în special în zonele urbane, datorită unor dotări precum senzori de parcare şi cameră pentru vizualizare spate. Pentru a vă face viaţa şi mai uşoară, cabina dispune de numeroase spaţii de depozitare inteligentă și o masă pliantă, ideală pentru laptop. În spate există un sistem de scaune extrem de flexibil, pentru ca dumneavoastră să puteţi transporta pasageri şi bagaje în orice combinaţie. (Puteţi utiliza portbagajul de acoperiş integrat, dacă aveţi nevoie de mai mult spaţiu, de exemplu pentru biciclete, plăci de surf sau echipament de campare.) Sistemul Ford SYNC cu comenzi vocale vă permite să păstraţi legătura cu ceilalţi prin telefonul mobil şi să vă distraţi, totul în modul hands-free. Însă Tourneo Custom nu este doar spaţios şi practic. Este şi luxos şi confortabil. Scaunul şoferului şi volanul sunt complet reglabile, astfel încât veţi putea găsi mereu cea mai bună poziţie, fiind disponibile, de asemenea, scaune faţă încălzite şi scaunele spate rabatabile.

Tourneo Custom beneficiază de numeroase caracteristici avansate, concepute pentru a face condusul, pe cât posibil, mai puţin solicitant.


Deplasare în marşarier mai uşoară cu ajutorul camerei video pentru vizualizare spate

Stâlpi opritori, tomberoane, ziduri joase... camera video pentru vizualizare spate vă arată tot ce se află în spatele dumneavoastră, pe un ecran integrat în oglinda retrovizoare. Nu doar că vă ajută să vedeţi lucruri pe care, altfel nu le-ați vedea, ci vă ajută, de asemenea, să parcaţi afişând linii virtuale care vă ghidează chiar şi în cele mai înguste spaţii. Pentru un plus de confort, aceasta se activează automat atunci când selectaţi treapta de marşarier. Camera video pentru vizualizare în spate este disponibilă ca dotare opţională cu Avertizarea de menţinere a benzii (consultaţi pagina despre Siguranţă şi Securitate).


Senzori care ușurează parcarea

Senzorii opţionali pentru distanţa la parcare vă ajută să stabiliți distanţa dintre vehiculul dumneavoastră şi orice fel de obstacol din faţă sau din spate. Când aceştia detectează un obstacol, emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât vă apropiaţi mai mult. Această dotare este concepută pentru a vă ajuta să parcaţi cu mai multă încredere


Manevrare mai uşoară pe timp de noapte

În timpul nopţii, când trebuie să faceţi un viraj strâns, modelul Tourneo Custom vă ajută cu o dotare nouă de iluminare a virajelor. Aceasta se activează la o viteză sub 30 km/h, atunci când volanul este învârtit sau semnalizatoarele sunt folosite. Lumina de viraj, poziţionată deasupra farului, se activează automat pentru a ilumina partea corespunzătoare a drumului, ajutându-vă să o vedeţi clar. Astfel, este mai uşoară efectuarea oricărei manevre. (Dotare standard pe modelele Trend şi Limited.)


Drumuri mai puţin obositoare și mai economice

Tempomatul prevăzut cu dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei vă ajută să vă menţineţi vehiculul în limita de viteză prestabilită de către dumneavoastră. Vă poate ajuta să economisiţi combustibil, să reduceţi situaţiile de depăşire a vitezei şi, la fel ca toate sistemele de control al vitezei, să menţineţi viteza.

Cabina elegantă şi tehnologia de ultimă oră vă fac viaţa mai confortabilă, mai plăcută şi mai conectată pentru şoferul modelului Tourneo Custom. Pasagerii se pot relaxa în cabina din spate, spaţioasă şi luxoasă, cu opţiuni precum scaune rabatabile şi parasolare laterale integrale.


Sistem inovativ de reglare a scaunelor din spate

Datorită noilor Scaune spate flexibile, puteţi folosi peste 30 de variante diferite de aranjare a locurilor. De exemplu, atunci când nu utilizaţi un scaun, îl puteţi rabata şi rula înainte, generând spaţiu suplimentar pentru bagaje. Alternativ, dacă un pasager are nevoie de o masă, puteţi rabata oricare dintre spătare, pentru a crea o suprafaţă dreaptă. În fine, pentru a obţine spaţiu maxim pentru bagaje, puteţi scoate scaunele de tot. Vedeţi cum funcţionează sistemul de scaune spate flexibile.


Pasagerii vor găsi, de asemenea, scaunele foarte confortabile, în special mulţumită unor opţiuni precum spătarele rabatabile, cotierele şi tapiţeria din piele. De asemenea, acestea sunt prevăzute cu puncte de montare ISOfix pentru scaunele auto de copii.


Ford SYNC - tehnologie hands-free avansată

Cu sistemul de comandă vocală Ford SYNC, puteţi controla muzica şi efectua şi prelua apeluri, fără a folosi mâinile, pur şi simplu folosind doar comenzile vocale intuitive. De exemplu, trebuie doar să rostiţi comanda „Sună acasă” pentru ca sistemul să apeleze acasă (presupunând, desigur, că „Acasă” este în lista dumneavoastră de contacte). Vă va citi cu voce tare până şi mesajele text primite pe telefonul mobil.


SYNC vă permite, de asemenea, să redaţi melodii de pe un dispozitiv USB sau MP3/iPod sau să redaţi muzică în flux de pe telefonul mobil, utilizând acelaşi tip de comenzi vocale simple. Ceea ce înseamnă că puteţi să ţineţi mereu mâinile pe volan şi să priviţi în continuare la drum.


O altă dotare importantă este Asistenţa de urgenţă. Cu condiţia ca telefonul dumneavoastră mobil să fie conectat la SYNC, această tehnologie îl poate folosi pentru a apela serviciile de urgenţă, dacă detectează că aţi fost implicat într-un accident.


Portbagajul de plafon integrat îmbunătăţeşte confortul, economia de combustibil şi reduce zgomotul

Un portbagaj de acoperiş unic, inovator, care se rabatează complet atunci când nu este utilizat. Pe lângă faptul că scăpaţi de corvoada montării şi demontării unui portbagaj convenţional, acesta vă permite să vă încadrați în restricţiile de 2 m, să economisiţi combustibil prin reducerea rezistenţei la înaintare şi vă oferă o experienţă la volan mai silenţioasă, prin reducerea zgomotului produs de vânt. Acesta poate transporta încărcături substanţiale, de până la 130 kg.


Scaune frontale mai confortabile

Scaunul standard al şoferului este complet reglabil, împreună cu volanul, astfel încât vă puteţi găsi poziţia de condus ideală. Există şi o cotieră încorporată, în timp ce suportul reglabil pentru zona lombară, scaunele faţă încălzite şi scaunul şoferului reglabil electric sunt opţionale. La fel de important, pe lângă faptul că sunt confortabile, scaunele sunt şi extrem de durabile şi rezistente la uzură.


Acces ușor din toate unghiurile

Uşile glisante duble fac parte din echiparea standard pentru Tourneo Custom. În plus, scările de sub uşi asigură o urcare uşoară în vehicul, de la o înălţime redusă. Hayonul vă permite să accesaţi cu ușurință compartimentul de bagaje din spate.
Spaţiu inteligent de depozitare pentru toate nevoile

Tourneo Custom oferă cel mai mare spaţiu de depozitare din clasa sa: un compartiment ascuns în bord pentru telefonul mobil sau pentru playerul MP3 (inclusiv o priză de 12 volţi), un torpedo foarte mare şi, bineînţeles, mai multe suporturi de sticlă şi de pahare. Şi dacă alegeţi scaunul dublu pentru pasagerii din faţă, veţi putea utiliza zona de depozitare ascunsă de dedesubt, zonă care vă oferă un spaţiu de 93 de litri, precum şi o masă pliantă, suficient de mare pentru un laptop.


Și mai multe funcții de divertisment

O gamă largă de echipamente de ultimă oră, pentru divertisment şi informare, încorporate în maşină, un pachet performant de radio DAB, CD, port USB, afişaj multi-funcţional, navigaţie pentru întreaga Europă, cameră video pentru vizualizare spate, Ford SYNC şi un montaj sofisticat al difuzoarelor.


Ştergătoare cu senzori de ploaie

Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda în care detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi îşi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Puteţi alege unul dintre cele şase niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ştergătoarele să intre în acţiune. Ştergătoarele cu senzor de ploaie sunt disponibile ca dotare opţională cu farurile automate (a se vedea mai jos).


Faruri care se aprind automat atunci când este necesar

Tourneo Custom are senzori care detectează lumina ce scade în intensitate şi activează farurile cu acţionare automată, fapt ce facilitează deplasările pe înserat. Acestea se activează, de asemenea, automat atunci când intraţi într-un tunel. Farurile automate sunt disponibile ca dotare opţională împreună cu ştergătoarele cu senzor de ploaie, prezentate mai sus.


Datorită parbrizului încălzit Quickclear nu mai este necesar să utilizați racleta

Apăsaţi pur şi simplu un buton, iar elementele de încălzire integrate vor îndepărta rapid gheaţa sau zăpada în locul dumneavoastră. (disponibil ca dotare opţională).
Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme

Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a noului Tourneo Custom, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. Şi pentru că Easy-Fuel este un sistem fără buşon, nu veţi mai avea de-a face niciodată cu un buşon murdar.
Oglinzi laterale pliabile automat

Oglinzi laterale opţionale pliabile electric prin apăsarea unui buton, pentru a evita deteriorările accidentale. Acestea sunt, de asemenea, încălzite, pentru a vă asigura o vedere clară la temperaturi foarte scăzute, cu repetitoare de semnal laterale (indicatoare).
Fază lungă automată - vedeți fără să-i orbiți pe ceilalți

O funcţie utilă pentru deplasările pe timp de noapte, faza lungă automată comută temporar la fază scurtă atunci când detectează trafic din sens opus sau un alt autovehicul în faţă, pentru a nu-i orbi pe ceilalţi şoferi. Ulterior, aceasta revine automat la faza lungă, asigurând vizibilitate maximă. Faza lungă automată este disponibilă ca dotare opţională cu Avertizarea de menţinere a benzii (consultaţi Pagina despre Siguranţă şi Securitate).

Performanţă, economie şi manevrabilitate asemănătoare unui autoturism

Tourneo Custom este dotat cu un motor diesel de ultimă oră, cu trei niveluri de putere, care oferă performanţe dinamice şi cea mai bună economie de combustibil din clasa sa. Pentru a vă asigura că puterea de sub capotă se traduce într-un şofat plin de satisfacţii şi controlat – indiferent dacă transportaţi numărul maxim de pasageri sau nu – au fost depuse toate eforturile pentru a vă oferi cea mai bună manevrare posibilă. În acelaşi timp, o gamă variată de tehnologii ECOnetic asigură faptul că performanţa vehiculului este cât mai eficientă posibil din punct de vedere al consumului de combustibil, cu emisii de CO2 minime.

Noul Tourneo Custom vă permite să alegeţi puterea de care aveţi nevoie şi nivelul de economie la combustibil.


Un motor diesel puternic și eficient din punct de vedere al consumului

Noul Tourneo Custom este disponibil cu un motor diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri, economic, cu transmisie manuală în şase viteze şi tracţiune pe faţă.


Există trei niveluri de capacitate din care puteţi alege: 100 CP/310 Nm, 125 CP/350 Nm sau 155 CP/385 Nm. Indiferent de nivelul ales, cuplul şi cuplul livrat sunt excelente, astfel încât vehiculul să vă asigure putere din belşug, indiferent dacă transportă pasageri sau nu - chiar şi când se pune în mişcare.


Combinat cu tehnologiile Ford ECOnetic, motorul reduce costul de întreţinere şi impactul asupra mediului.

Tourneo Custom combină rularea și manevrabilitatea - pentru care este recunoscut ca fiind lider de clasă - și direcţia precisă cu stabilitatea şi controlul remarcabile – indiferent dacă este gol sau transportă pasageri şi bagaje.


Manevrabilitate plăcută cu un şasiu perfect reglat

Un şasiu reglat meticulos, semnificativ consolidat atât la axul din spate, cât şi la cel din faţă, oferă niveluri excelente de stabilitate şi control. Beneficiul este sporit datorită caroseriei optimizate și ultra-rigide.


Aderenţă maximă pentru mai mult control

Controlul vectorului de cuplu de torsiune culege informaţii privind suprafaţa de rulare de 100 de ori pe secundă. (Aceasta înseamnă de 33 ori mai rapid decât o clipire din ochi.) Cu ajutorul acestor informaţii, sistemul echilibrează puterea transmisă la nivelul fiecăreia dintre cele două roţi din faţă. Acest lucru maximizează aderenţa şi îmbunătăţeşte manevrabilitatea, ajutându-vă să parcurgeți mai ușor virajele şi zonele denivelate ale drumului.


Tourneo Custom asigură o economie de combustibil excelentă – de la 6,5 l/100 km (43,5 mpg) – şi emisii de CO2 începând de la doar 172 g/km. La fel ca motorul economic, o suită de tehnologii ECOnetic acționează împreună pentru a oferi aceste cifre impresionante.


Economisiți combustibil cu funcţia Auto-Start-Stop

Atunci când vehiculul este staţionar, cum ar fi la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie opreşte automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum aerul condiţionat şi radioul) şi îl reporneşte în momentul în care sunteţi gata să vă puneţi din nou în mişcare. Acest sistem este extrem de eficient dacă vă deplasaţi mai mult în oraş, condiţii în care consumul de combustibil poate fi redus cu până la 10% (mediu urban).


Un mod mai inteligent de a reîncărca bateria

Spre deosebire de sistemele convenţionale, Încărcarea regenerativă inteligentă încarcă bateria numai atunci când este necesar şi, ori de câte ori este posibil, evită acest lucru atunci când apăsaţi pe pedala de acceleraţie. Acest lucru poate reduce şi mai mult consumul de combustibil şi nivelul de emisii.


Indicator care semnalează momentele optime pentru schimbarea vitezelor din punct de vedere al consumului

Un indicator luminos de pe panoul de bord vă indică momentul optim de schimbare a treptei de viteză, pentru o eficienţă maximă a consumului de combustibil. Aceasta reprezintă o modalitate simplă şi eficientă de a asigura deplasări cât mai economice.


Noi niveluri de protecţie

Tourneo Custom stabileşte noi standarde de siguranţă pentru clasa sa. Beneficiază de mai multe tehnologii avansate de asistenţă a şoferului pentru a-l ajuta în situaţii potenţiale de risc, inclusiv o tehnologie care poate apela serviciile de urgenţă după un accident. Dispune de dotări de siguranţă, de la stabilitate şi sisteme de frânare avansate (care se reglează în funcţie de încărcătură) la caroserie extrem de rezistentă. Beneficiază, de asemenea, de sisteme de securitate, precum un sistem centralizat de închidere, un transponder electronic avansat şi două alarme de ultimă generaţie din care puteţi alege.

Tourneo Custom este prevăzut cu o serie de tehnologii concepute pentru a vă ajuta în cele mai solicitante situaţii cu care v-aţi putea confrunta pe drum.


Asistenţă de urgenţă în cazul unui accident

În eventualitatea unui accident, funcţia de Asistenţă de urgenţă a sistemului Ford SYNC este declanşată de activarea unui airbag sau de întreruperea pompei de combustibil. Atât timp cât telefonul dumneavoastră mobil este conectat la SYNC, această funcţie poate efectua un apel direct la Serviciile de urgenţă prin intermediul telefonului, oferind acestora informaţii esenţiale, cum ar fi coordonatele dumneavoastră GPS. Sistemul vă oferă, în acelaşi timp, posibilitatea să vorbiţi cu operatorii Serviciilor de urgenţă. Funcţia Asistenţă de urgenţă a primit premiul de „Cea mai bună inovaţie mobilă în domeniul auto sau utilităţi” în cadrul Premiilor Global Mobile, ediţia 2012.


Mai mult control la pornirea din rampă

Sistemul de asistență la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutați piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util atunci când opriți şi porniți autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.


Un sistem avansat care vă ajută să vă păstraţi banda

Dacă detectează faptul că începeţi să părăsiţi accidental banda, Sistemul de avertizare la părăsirea benzii vă avertizează imediat printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală. (Puteţi seta vibraţiile la unul dintre cele trei niveluri de sensibilitate).


Sistem ce vă avertizează atunci când detectează că sunteți obosit

Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă detectează că deveniţi mai puţin vigilent, o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerându-vă să luaţi o pauză. Ford a câştigat un premiu prestigios Euro NCAP Advanced pentru această tehnologie*.


*Premiat pentru Tehnologia de avertizare a şoferului pe modelul Ford Focus


Un sistem de avertizare a celor din spate, la frâne bruște

Sistemul Lumină de frânare de urgenţă (EBL) aprinde luminile de frână pentru a avertiza ceilalţi şoferi atunci când frânaţi brusc.


O gamă neegalată de măsuri concepute pentru a garanta siguranţa dumneavoasatră şi a pasagerilor dumneavoasatră - de la o caroserie nouă extrem de rezistentă la un Control electronic al stabilității (ESP) sofisticat.


ESP pentru menţinerea controlului asupra autovehiculului, indiferent de condiţii

Controlul electronic al stabilităţii (ESP) monitorizează constant deplasarea autovehiculului. Acesta detectează devierile de la traseul ales, spre exemplu când autovehiculul patinează, şi corectează automat poziţia pe drum a autovehiculului, ajutându-vă să menţineţi controlul asupra acestuia. Tehnologia contribuie, de asemenea, la reducerea distanţei de frânare în caz de urgenţă.


Caracteristici de control care se adaptează în funcţie de încărcătură

Sistemul de control adaptiv al încărcăturii (LAC) ajustează Controlul electronic al stabilităţii în funcţie de greutatea totală pe care o transportă Tourneo Custom. Acest lucru asigură control şi stabilitate, indiferent dacă este gol sau plin cu pasageri.


Protecţie continuă împotriva răsturnării

Reducerea efectului de răsturnare (ROM) monitorizează noul Tourneo Custom şi permite identificarea condiţiilor de condus periculoase care ar putea duce la răsturnarea acestuia. În acel moment, sistemul declanşează sistemul ESP pentru a interveni, pentru a controla viteza şi pentru a redobândi stabilitatea.


Menţinerea în siguranţă a remorcii, pe banda de rulare

Funcţia de asistare a balansării remorcii (TSA) detectează „şerpuirea” sau balansarea remorcii şi reduce viteza noului Tourneo Custom până când problema dispare, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Încetineşte vehiculul reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.


Aderenţă maximă cu efort minim

Sistemul nostru avansat de control al tracţiunii (TCS) elimină alunecarea în exces a roţilor şi asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când aveți mai mare nevoie. Sistemul monitorizează şi reglează constant puterea de la nivelul roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când acceleraţi.


Frânare mai sigură, cu încărcătură sau fără

Tourneo Custom combină un sistem de frânare cu anti-blocare roţi (ABS) şi o tehnologie de distribuţie electronică a forţei de frânare (EBD), care echilibrează efortul de frânare între faţă şi spate, în funcţie de greutatea pasagerilor pe care îi transportaţi. Rezultatul este o frânare eficientă şi stabilitate de direcţie, în special la frânarea în viraj mediu şi oprira pe distanţe scurte, indiferent de condiţii.


Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă

Sistemul de asistenţă la frânarea de urgență (EBA) ajută vehiculul să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi crește automat această presiune, dacă este cazul. Pentru a reduce şi mai mult distanţa de oprire, noul sistem de intensificare hidraulică spate oferă o presiune de frânare suplimentară pe frânele din spate în timpul opririi de urgenţă, atunci când sistemul ABS este activat.


Sistem îmbunătăţit de airbaguri

Noul Tourneo Custom este disponibil cu airbaguri pentru şofer, pasager laterale și de tip cortină, cu cel mai nou sistem de activare, toate incluse în dotările standard.


Protecţie maximă datorită caroseriei extrem de rezistente

Caroseria noului Tourneo Custom conţine oţel din bor, de înaltă rezistenţă. Borul şi alte oţeluri rezistente sau ultra-rezistente reprezintă peste 40% din caroserie, inclusiv piesele celulei de siguranţă a pasagerilor. Aceasta face ca vehiculul să fie extrem de uşor şi rezistent la impact. Designul caroseriei a fost, de asemenea, optimizat, folosindu-se peste 4.500 de simulări pe computer şi 30 de teste de impact complet asupra vehiculului.


Sentimentul de confort că Tourneo Custom va fi cât mai în siguranţă, indiferent de locul unde parcaţi.


Un sistem mai sigur de închidere centralizată de la distanță

Tourneo Custom este dotat standard cu un sistem de închidere centralizată a portierelor de la distanţă, mai sigur ca niciodată. Acest lucru se datorează faptului că puteţi deschide o portieră individual, fără a le deschide în mod automat şi pe celelalte. Celelalte portiere rămân închise în mod sigur, până când activaţi un comutator de pe portiera şoferului. Mai exact, puteţi folosi acest comutator pentru a controla închiderea şi deschiderea tuturor portierelor vehiculului.


Încuietori de uşi protejate împotriva efracţiei

Toate încuietorile portierelor sunt protejate cu o armătură anti-efracţie pentru a împiedica spargerea lor prin găurire sau dăltuire.


Un transponder avansat asigură o închidere centralizată de două ori mai sigură

Un nou transponder tip briceag face de două ori mai dificil furtul vehiculului, deoarece transmiţătorul din interior are două canale - ceea ce înseamnă că unui hoţ îi este, practic, imposibil să dubleze sau să copieze cheia. Acest transponder reîncărcabil este, de asemenea, rezistent la spargere şi la apă, pentru a face faţă solicitărilor utilizării de zi cu zi.


Sistem avansat de alarmă (opţional)

Noul Tourneo Custom este disponibil cu un sistem opţional de alarmă de perimetru, care se declanşează dacă portierele sau capota sunt deschise cu forţa.


O varietate de caroserii

Puteţi configura noul Tourneo Custom ca vehicul cu opt sau nouă scaune. Indiferent de configuraţie, puteţi alege, de asemenea, o versiune L1 (ampatament scurt) sau L2 (ampatament lung).


Versiunea L1 are 4,97 m lungime, iar L2 are 5,34 m. Cei 370 mm în plus ai versiunii L2 se traduc în spaţiu suplimentar pentru bagaje în spatele celui de-al treilea rând de scaune. Prin urmare, cu toate scaunele din spate scoase, Tourneo Custom oferă spaţiu pentru bagaje de până la 6,8 metri cubi, în comparaţie cu spaţiul deja generos oferit de versiunea L1, şi anume 6 metri cubi.


Deoarece are o înălţime mai mică de doi metri, Tourneo Custom se încadrează în majoritatea limitelor impuse de parcări.


Sunt disponibile, de asemenea, două sau trei niveluri de finisare ale fiecărei caroserii, plus numeroase echipamente opţionale.


Ampatament: 2.933 mm

Lungime totală: 4,97 m

8-9 scauneCu toate scaunele scoase, spaţiu maxim pentru bagaje de până la 6 metri cubi.

Cu toate scaunele montate, lungime maximă de încărcare în spatele celui de-al treilea rând de scaune de 665 mmAmpatament: 3.300 mm

Lungime totală: 5,34 m

8-9 scauneCu toate scaunele scoase, spaţiu maxim pentru bagaje de până la 6,8 metri cubi

Cu toate scaunele montate, lungime maximă de încărcare în spatele celui de-al treilea rând de scaune de 1.032 mm


Ce model vi se potriveşte?

Posibilitatea de a alege nivelurile de putere ale motorului, finisajele interioare şi nivelurile de dotare înseamnă că există un Tourneo Custom adecvat pentru dumneavoastră, indiferent dacă este pentru uz personal sau de afaceri.

Odată ce v-aţi decis asupra versiunii L1 sau a uneia mai lungi, L2 (consultaţi Caroserii), puteţi alege dintre trei modele: Tourneo Custom, Tourneo Custom Trend şi, în fine, Tourneo Custom Limited. Faceţi-vă o idee despre care ar fi potrivit pentru dumneavoastră, aruncând o privire asupra rezumatului de mai jos al caracteristicilor cheie ale fiecărui model - reţineţi însă faptul că puteţi, de asemenea, să adăugaţi la dotarea standard opţiuni şi pachete de opţiuni.

Dacă vă interesează deja un model anume, consultaţi promoţiile noastre actuale sau vizitaţi cel mai apropiat dealer pentru cele mai bune oferte disponibile. De asemenea, puteţi să descărcaţi o listă de preţuri actualizată sau să comandaţi o broşură cu noul Tourneo Custom.

Tourneo Custom este foarte bine echipat. Aruncaţi o privire asupra dotărilor principale de mai jos.Caracteristici esenţiale

Exterior

Uşi laterale duble glisante

Oglinzi care elimină unghiurile moarte şi lămpi de semnalizare laterale integrate

Geamuri faţă electrice, cu ridicare/coborâre cu o singură apăsare de buton pe partea şoferului

Faruri cu stingere întârziată

Faruri cu lumini de zi

Hayon satinat şi încălzit, cu spălător/ştergător

Geamuri satinate, cu deschidere prin pivotare, pentru rândul al doilea de scaune

Închidere centralizată cu telecomandă

Auto-Start-Stop

Bare de protecţie din piese multiple

Controlul vectorului de cuplu de torsiune

Încărcare regenerativă inteligentă

Sistem de stabilizare a remorcii (standard atunci când este montată o bară de remorcare Ford)

Controlul electronic al stabilităţii

Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă

Avertisment de frânare de urgenţă

Asistenţă la pornirea în rampă

Reducerea efectului de răsturnare

Sistem de control adaptiv al încărcăturii

Sistem de alimentare fără buşon Ford Easy Fuel

Scări laterale pentru acces uşorInterior

Sistem radio Ford cu comenzi audio pe volan, mufă AUX şi patru difuzoare

Computer de bord

Scaun şofer încălzit, reglabil pe 10 direcţii, cu cotieră

Volan reglabil

Două suporturi pentru sticle de 2 litri

Torpedo pentru depozitare dosare A4

2 prize de alimentare de 12 volţi

Compartimente de depozitare cu capac, pe panoul de bord, în dreptul şoferului

Suport de tichet de parcare/rovinietă

Lumini de interior spate, cu stingere treptată

Lumini spate pentru citit

Lumini scări laterale

Covoraş din cauciuc pentru pasagerii din spate şi în compartimentul de bagaje

Sistem de scaune flexibile

Puncte de fixare ISOFIX a scaunului pentru copii

Airbaguri pentru cap, cortină şi laterale

Indicator pentru schimbarea treptei de viteză


Întrebaţi dealerul care sunt pachetele de dotări şi dotările separate disponibile pentru Tourneo Custom.


Bucuraţi-vă de confort suplimentar şi tehnologii care fac condusul să fie puţin mai uşor, indiferent dacă munciţi sau vă relaxaţi.Dotări cheie (în plus faţă de Tourneo Custom)

Exterior

Capace de roată integrale

Faruri stil proiector cu faruri pentru viraje integrate

Bară de protecţie frontală de culoarea caroseriei, cu inserţii cromate

Faruri frontale de ceaţă

Oglinzi laterale încălzite şi pliabile electric

Închidere centralizată cu telecomandă, cu două transpondere

Ştergătoare de parbriz cu senzor de ploaie

Faruri automate

Senzori de parcare faţă şi spateInterior

Sistem Radio/CD cu afişaj multifuncţional matriceal, de 3,5"", Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă* şi redare audio în flux, conectivitate USB, comenzi audio pe volan şi şase difuzoare

Scaun pentru pasager, reglabil în 8 direcţii, cu suport pentru regiunea lombară

Volan îmbrăcat în piele

Tempomat cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei

Covoraş pentru pasageri şi în compartimentul de bagaje

Torpedou care se încuie

Parbriz încălzit


Întrebaţi dealerul care sunt pachetele de dotări şi dotările separate disponibile pentru Tourneo Custom Trend.


*Asistenţa de urgenţă Ford operează în peste 30 de ţări din Europa. Această caracteristică funcţionează atunci când este folosită cu un telefon mobil compatibil pe care îl aveți la dumneavoastră, în momentul în care un airbag este declanşat sau pompa de combustibil este întreruptă.


Caracteristicile de design uimitoare îi oferă un aspect distins, în timp ce tehnologiile dedicate confortului şi comodităţii fac din Limited cel mai luxos model existent.Dotări cheie (în plus faţă de Trend)

Exterior

Ornamente laterale de culoarea caroseriei

Bară de protecţie spate de culoarea caroseriei

Mânere uşi de culoarea caroseriei

Oglinzi laterale pliabile, electrice, de culoarea caroseriei

Jante din aliaj de 16"" cu piuliţe antifurt roţi

Alarmă de perimetruInterior

Player radio/CD Ford DAB cu afişaj multifuncţional matriceal, de 3,5", Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă şi redare audio în flux, conectivitate USB, comenzi audio pe volan şi şase difuzoare

Aer condiţionat în faţă cu filtru de polen

Aer condiţionat în compartimentul din spate

Parasolare


Întrebaţi dealerul care sunt pachetele de dotări şi dotările separate disponibile pentru Tourneo Custom Limited.