Flote

IMM, parcurc auto sau sector public? Cu siguranta putem deveni pilonul afacerii tale.

IMM-uri

Indiferent daca faci parte dintr-o firma mica sau mijlocie, vehiculul tau este un instrument principal al afacerii; acesta trebuie sa fie atat fiabil cat si accesibil ca pret. Ford Alliance Auto iti poate oferi un plan adaptat nevoilor tale, datorita gamei noastre foarte largi de vehicule, solutiilor de finantare flexibile si serviciilor specifice post-vanzare oferite clientilor.

flote 1

Contacteaza Ford Alliance Auto pentru a-ti personaliza atat vehiculul, cat si solutiile de finantare si serviciile post-vanzare.

Suntem nerabdatori sa te cunoastem si sa ne asiguram ca primesti tot sprijinul pe care il meriti.

Solutii de finantare

Intelegem importanta fluxului financiar pentru afacerea ta; de aceea iti punem la dispozitie solutii financiare flexibile si variate pentru toate modelele Ford. Ford Alliance Auto te va ajuta sa o alegi pe cea mai potrivita nevoilor tale.

Servicii post-vanzare

La Ford Alliance Auto cunoastem importanta mobilitatii afacerii tale, de aceea oferim servicii post-vanzare complete, gestionate de specialistii nostri.

Oferte speciale

Un sprijin suplimentar pentru o afacere buna – verifica promotiile speciale aflate in derulare si contacteaza-ne pentru a obtine o oferta personalizata.

Parcuri auto mari

Flote mari

Atat gama larga de vehicule pentru pasageri si vehicule comerciale, cat si prezenta pe pietele auto si de servicii la nivel mondial, fac din Ford un brand global: avem o solutie pentru orice flota mare, oricare ar fi nevoile tale.

flote 2

O concentrare constanta pe produse noi ne-a permis sa dezvoltam motoare mai eficiente in ceea ce priveste consumul si emisiile de CO2. Tehnologii noi, accesibile ca pret, au fost proiectate pentru a facilita folosirea flotelor mari si pentru a reduce costul total de intretinere: Conectivitatea SYNC, tehnologiile de evitare a accidentelor si cele de asistare a soferului, Ford Dynamic LED, asistenta la parcare, camerele video pentru vizualizare spate si fata.

Contacteaza-l pe managerul contului tau: Ii va face placere sa va intalniti si sa gasiti o oferta Ford potrivita nevoilor parcului tau auto.

Tehnologie verde

La Ford, inovam si cautam solutii ecologice pentru mobilitate în mod constant. Henry Ford a revolutionat autovehiculele, facandu-le accesibile tuturor. Aceasta mentalitate este ceea ce ne inspira sa avansam catre noi alternative pentru o mobilitate durabilă:

 • Electric
 • Hibrid
 • LPG
 • EcoBoost benzina
 • Diesel cu emisii reduse
Clasa Business

La Ford, ne straduim in fiecare zi sa oferim fiecarui client ceea ce are nevoie. Noua serie Business este conceputa special pentru parcuri auto si include anumite caracteristici ce vor fi apreciate de catre clienti.

EcoBoost

EcoBoost este numele unei game de motoare moderne si extrem de eficiente produse de Ford. Motoarele Ford EcoBoost sunt renumite pentru folosirea de tehnologii avansate ce permit producerea unor cantitati mari de energie cu cilindre mai mici. Iar motoarele mai mici folosesc mai putin combustibil, ceea ce face gama Ford EcoBoost una dintre cele mai eficiente game de motoare disponibile astazi din punct de vedere al consumului de combustibil. Probabil acesta este motivul pentru care motoarele Ford EcoBoost castiga atatea premii si distinctii: motorul Ford EcoBoost de 1 l pe benzina a fost numit de 2 ori Cel mai bun motor al anului (2012-13-14) si din nou Cel mai bun motor sub 1 l pentru cel de-al cincilea an consecutiv, in iunie 2016.

Zece modele de vehicule disponibile in Europa pot fi echipate cu motorul EcoBoost, de la 1 l pana la 2,3 l si de la 100 CP la 350 CP. Pana in 2020, Ford va adauga patru noi tipuri de motorizare gamei EcoBoost pentru a reduce si mai mult emisiile fara a sacrifica performanta.

Sectorul public

Ford a dezvoltat o experienta solida in sectorul public in cadrul multor piete europene, datorita calitatii ridicate a gamei noastre largi de produse si solutiilor extrem de competitive.

flote 3

Ford a dezvoltat o experienta solida in sectorul public în cadrul multor piete europene datorita calitatii ridicate a gamei noastre largi de produse, posibilitatilor variate de adaptare si a solutiilor extrem de competitive, care satisfac si cele mai neobisnuite cereri.

Pentru ca stim ca ai idei foarte precise legate de vehiculul perfect, ia legatura cu Ford Alliance Auto si vom programa o intalnire pentru a le aduce împreuna la realizare.

Fabricat in Romania

Fabrica Ford din Craiova este rezultatul unor investitii masive ale Ford Motor Company si este o unitata de productie extrem de importanta pentru activitatea international a companiei.

La Craiova, Ford produce reputatul motor EcoBoost de 1,0 litri (premiat in sase ani consecutivi drept “Motorul International al Anului” la categoria sa), precum si versiunea de 1,5 litri EcoBoost. Motoarele produse aici sunt expediate pentru a echipa masinile produse in Germania, Spania, Turcia, Taiwan si Thailanda.

Ford produce la Craiova si automobile complete – dupa productia B-MAX, desfasurata intre 2012 si 2017, in toamna anului 2017 a inceput aici productia celui mai nou model Ford – noua versiune Ford EcoSport, care va fi disponibila pe intregul continent european. Motorul EcoBoost.

Masini de serviciu

Ca sofer al masinii companiei, vei beneficia de toate avantajele Ford: de la gama noastra larga de vehicule, la tehnologii noi la un pret accesibil.

flote 4

Ca sofer al masinii companiei, vei beneficia de toate avantajele Ford:

 • O gama foarte variata de masini pentru a-ti satisface nevoile;
 • Noi tehnologii folositoare, pentru a-ti face calatoriile mai sigure si mai confortabile: Conectivitatea SYNC cu recunoastere vocala, tehnologiile de evitare a accidentelor si cele de asistare a soferului, Ford Dynamic LED, asistenta la parcare, camerele video pentru vizualizare spate si fata, navigarea cu ajutorul ecranului tactil;
 • Pachete de optiuni pentru parcuri auto si serii Business dedicate pentru a face acele tehnologii si mai accesibile.

Business Service Club

Ford iti pune la dispozitie programul special Business Service Club (BSC), care este dedicat clientilor de flota si include servicii profesioniste de întreţinere pentru masinile companiei tale, inclusiv interventii de natura mecanica si reparatii ori vopsitorie post-accident.

flote 5

Programul BSC este o solutie care garanteaza standarde de service inalte si bine definite, menite sa asigure atat mobilitatea vehiculelor tale, cat si asistenta profesionista. Business Service Club inseamna interventii prompte si eficiente, cu un efect vizibil asupra optimizarii costurilor de utilizare ale parcului auto.

Participarea la program

La Business Service Club poate participa orice client de flota inregistrat in baza de date a Ford Romania dupa semnarea contractului de furnizare de servicii cu Ford Alliance Auto. Pentru mai multe informatii despre program, te rugam sa contactezi Ford Alliance Auto.

La inscrierea in program vei primi un Card de Identificare a Vehiculului, pus la dispozitie gratuit de catre Ford Romania.

Principalele beneficii ale inscrierii in Business Service Club:
 • Intretinere detaliata a parcului tau de masini
 • Previzibilitate si optimizare a costurilor
 • Tarife preferentiale pentru piese originale si manopera
 • Selectarea tipului de program adecvat nevoilor tale: Fara Grija sau Alegerea Ta
 • Mobilitate crescuta, datorita unei flote de vehicule de schimb
 • Flexibilitate in emiterea facturilor si efectuarea platilor