Ford Kuga Plug-In-Hybrid la un super pret!

Înapoi la Promotii
Ford Kuga Plug-In-Hybrid la un super pret!

Solicita o oferta personalizata completand formularul alaturat →

Ford Kuga Plug-In-Hybrid. Cel mai vandut Plug-In-Hybrid in Europa si Romania in 2022*, acum de la 26968Є TVA inclus cu garantie complexa 5 ani/100000km, prin programul Rabla 2023!

Descoperă viitorul mobilității verzi cu Ford Kuga Plug-in-Hybrid!

De ce să alegi Ford Kuga Plug-in-Hybrid?
✅ Eficiență energetică: Economisește combustibil și redu emisiile de carbon.
✅ Performanță excepțională: Experimentează puterea și rafinamentul unui SUV modern.
✅ Tehnologie avansată: Conectivitate inteligentă și caracteristici de siguranță de ultimă generație.
✅ Confort și spațiu: Beneficiază de un interior spațios și un design exterior atrăgător.
Când alegi Ford Kuga Plug-in-Hybrid, contribui nu doar la protejarea mediului înconjurător, ci și la economisirea banilor tăi pe termen lung. Cu o gamă variată de modele și opțiuni de personalizare, poți găsi cu ușurință mașina perfectă pentru stilul tău de viață.

Contactează-ne astăzi pentru a programa un test drive sau pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre speciale!


Termeni si conditii oferta:

Pentru a beneficia de super oferta afisata, cumparatorul trebuie sa aiba in vedere:

1. Oferta este valabila prin programul Rabla: pentru a beneficia de pretul promotional, achizitia trebuie facuta prin programul rabla, care presupune casarea a doua autoturisme mai vechi de 15 ani, cu norma de poluare non-euro, euro 1, euro 2 sau euro 3 si mai vechi de 15 ani. Cumparatorul NU este obligat sa fie proprietar al celor 2 masini care umeaza a fi casate.
2. Oferta este valabila pentru modelul Kuga  Plug-In-Hybrid DOAR cu lansare in comanda.  
3. Modelele existente in stoc (cu livrare pe loc) nu fac parte din oferta afisata.
4. Avans 50% la lansarea in comanda, diferenta de 50% in termen de 30 de zile de la plata avansului.
5. Se pot adauga dotari optionale sau schimba nivelul de echipare, iar pretul va creste cu contravaloarea dotarii optionale/pachetului adaugat/e.
6. Termenul de livrare este de 150 de zile  de la momentul achitarii avansului de 50%.


    *Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotări opționale deja menționate, este supusă unor termene, respectiv condiții și este valabilă in perioada 20.09.2023 – 30.10.2023. Această ofertă are caracter preliminar și general informativ cu privire la principalii termeni comerciali și economici ai unei posibile operațiuni viitoare și nu conține elementele obligatorii ale formării unui contract. Simpla manifestare a intenției de acceptare a prezentei oferte nu echivalează și nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil.  

    Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: