Ford Kuga Hybrid de la 27890euro!

Înapoi la Promotii
Ford Kuga Hybrid de la 27890euro!

Noul Kuga Hybrid acum la un super pret, prin programul Rabla 2024!
Design de exceptie, eficienta remarcabila, mai mult decat capabil. Ford Kuga, detine 5 stele la testele de siguranta EuroNCAP si ofera o gama larga de tehnologii de asistenta pentru sofer si confort.


Solicita-ne o oferta completant formularul alaturat sau contacteaza-ne direct:

Telefon fix: 0241 69 80 44

✅Mobil & WhatsApp: 0755 12 88 88

✅E-mail: vanzari@allianceauto.ro


Oferta se adreseaza persoanelor fizice si juridice prin programul Rabla 2024, pentru modelul Ford Kuga Hybrid cu un super pret de pornire de la 27890 euro TVA inclus.

Ford Kuga Full Hybrid Titanium FWD la pretul de pornire de 27890euro (*TVA inclus, prin programul rabla 2024) include urmatoarele dotari:

✔Cutie automata + tractiune fata.
✔Sistem multimedia SYNC 3 cu ecran tactil de 8 inch si functiile: Apple Carplay; Android Auto; Bluetooth; NAVI; Voice Over; USB.
✔Pachet de iarna: scaune fata, bancheta, volan, parbriz incalzite.
✔Cadran bord digital 12.3" si 6 difuzoare.
✔Sistem de asistenta pre coliziune (camera).
✔Camera marsarier + senzori de parcare.
✔Pilot automat cu limitator de viteza.
✔Sistem Keyless entry/go & sistem keyless START.
✔Oglinzi exterioare electrice, incalzite, rabatabile electric.
✔Camera video pentru mers in marsarier.
✔Jante aliaj 17" Shadow Silver.
✔Senzori de ploaie.
✔Aplicatia Fordpass (date in timp real despre autoturism, pornire/oprire motor din telefon, deschidere/inchidere din telefon, localizare in timp real, date despre starea vehiculului in timp real)

*Termeni si conditii aplicabile promotiei:


Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta este adresata persoanelor fizice pentru modelul FORD KUGA Titanium 2.5 FHEV 190 CP cutie automata.

*Foarte important!

Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2023”), dupa cum urmeaza: (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), in masura aplicabila, contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).
Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2024 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.
Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.
Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.
Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla 2023 sunt publicate pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla.
Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.
Oferta este valabila pana la 31.03.2024 in limita stocului disponibil. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: