Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD TRANSIT MINIBUS

Atunci cand microbuzul tau este incarcat la capacitate maxima si conduci pe distante lungi, este important ca tu si pasagerii tai sa va simtiti cat se poate de confortabil. Din acest motiv, Transit Bus este incarcat cu tehnologii avansate si caracteristici inteligente care asigura maximum de confort pe orice loc ai sta. Cum ar fi modemul FordPass Connect, care iti permite sa accesezi o intreaga gama de caracteristici de conectivitate business prin intermediul aplicatiei FordPass Pro.

EXPLOREAZA DETALIILE

Ford Transit_minibus eu 4_V363T_46599_L_46734 16x9 2160x1215 FC

USI LATERALE USOR MANEVRABILE

O usa laterala, foarte larga, face ca pasagerii si bagajele acestora sa poata intotdeauna sa urce cu usurinta in microbuz. Pentru a face accesul si mai convenabil, usa poate fi deschisa si inchisa prin apasarea unui buton.

ford transit_custom eu 5_V362_M_L_29839 16x9 2160x1215

PRIZE USOR DE ACCESAT

O priza optionala de 150 Wati, 230 V se afla amplasata intre scaunul soferului si cele ale pasagerilor din fata: ideala pentru incarcarea laptopurilor sau a altor echipamente, fara a mai fi necesare adaptoare speciale.

Ford Transit_minibus eu 4_V363T_32920_G_46752 16x9 2160x1215 FC

BARA DE PROTECTIE SPATE CU TREAPTA LATA

Pentru a face accesul cat mai usor posibil pentru pasagerii tai, o treapta laterala este livrata ca dotare standard.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Transit EU 3_RAN_M_G_46771_16x9 2160x1215

MOTOR FORD ECOBLUE

Dispunand de o gama de motoare diesel de 2 l, Ford EcoBlue, avansate si de ultima generatie, noul Transit este mai inteligent, mai sigur si mai eficient ca niciodata. Noul Transit Bus este disponibil cu un motor competitiv pentru a mari la maximum performanta. Oferind o putere de pana la 170 CP, cu ambele optiuni de transmisii, manuala si automata, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare motor indeplineste cu strictete cerintele standardelor de emisii Euro HDT6.0.

Ford Transit_minibus eu 4_V363T_37295_L_46840 16x9 2160x1215

PANA LA 18 LOCURI

Noul Transit Bus este disponibil cu pana la 18 locuri. Cu spatarele scaunelor rabatabile si cotierele montate ca dotare standard in seria „Trend and Limited”, pasagerii tai pot sta pe spate, se pot relaxa si se pot bucura de calatorie. Scaunul soferului, proiectat ergonomic, include cotiera si suportul lombar optionale. De asemenea, este incalzit si poate fi reglat in 10 directii printr-un sistem electric. Asa ca este usor sa gasesti pozitia de condus ideala sau sa o schimbi pentru soferi diferiti.

ford eu transit minibus_FordPass_Screen 16x9 2160x1215

FORDPASS CONNECT

Transit Bus este disponibil cu un modem FordPass Connect. Sistemul iti pune la dispozitie o serie de beneficii puternice, inclusiv WiFi4G pentru pana la 10 dispozitive si actualizari de trafic in timp real direct pe sistemul tau de navigatie SYNC 3. Cand combini acest sistem cu aplicatia smartphone FordPass Pro, vei putea sa verifici daca ai incuiat usile, apoi sa le incui sau sa le descui de la distanta. Vei putea, de asemenea, sa monitorizezi statusul a pana la 5 vehicule business conectate si chiar sa verifici daca este necesara mentenanta pentru acestea.

Ford Transit_minibus eu 3_V363T_46924_L_47347 16x9 2160x1215 FC

SISTEM DE ASISTENTA INTELIGENTA PENTRU CONTROLUL VITEZE

Stabileste-ti propriul ritm cu ajutorul tempomatului adaptiv inteligent. Sistemul poate identifica limita de viteza predominanta si poate mentine automat viteza aleasa, in limita detectata. Tehnologia radar avansata scaneaza, detectand traficul mai lent din fata ta, si iti poate regla automat viteza, pentru a mentine o distanta presetata fata de vehiculul din fata. Cand traficul redevine fluid, vehiculul tau isi va relua viteza presetata.

Ford Transit EU 3_V363_42176_L_46172_16x9 2160x1215

SISTEM DE ASISTENTA PRE-COLIZIUNE

Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectare a pietonilor utilizeaza un radar si o camera pentru a scana drumul din fata. In cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul te va avertiza. Daca nu reactionezi la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

ford transit_custom eu 5_V362_M_L_29839 16x9 2160x1215

PRIZE USOR DE ACCESAT

O priza optionala de 150 Wati, 230 V se afla amplasata intre scaunul soferului si cele ale pasagerilor din fata: ideala pentru incarcarea laptopurilor sau a altor echipamente, fara a mai fi necesare adaptoare speciale.

Broșura Ford TRANSIT MINIBUS

Descarcă prezentarea modelului Ford Transit Minibus în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

[ **]Sarcina utilă brută maximă variază în funcție de greutatea vehiculului și de configurație, distribuirea încarcaturii, accesorii și de numarul de pasageri. Vezi eticheta de pe tocul portierei pentru capacitatea de încarcare specifică vehiculului tău.