Noul Ford KUGA

Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Descopera noul Ford Kuga!

Profita de SUPER OFERTA de lansare, de la 25900euro TVA inclus.

 

Solicita-ne o oferta completand formularul alaturat sau contacteaza-ne direct:

✅Telefon fix: 0241 69 80 44

✅Mobil & WhatsApp: 0755 12 88 88

✅E-mail: vanzari@allianceauto.ro

 

SPECIFCIATII SI DOTARI INCLUSE IN OFERTA DE 25900euro TVA inclus:

Motorizare 1.5Ecoboost si 186cp, transmisie automata.

Faruri cu tehnologie LED
FordPass Connect (aplicatie pe telefonul mobil care monitorizeaza in timp real starea masinii, locatia si iti ofera posibilitatea de a o deschide/inchide sau porni/opri de oriunde te-ai afla fata de modelul tau Kuga)
Pilot automat
Display digital de 13.2” cu tehnologie cloud
Asistent Digital cu Connected Voice Control
Wireless Apple Carplay®/ Android Auto
SYNC 4
Cadran de bord digital de 13”
Navigatie
Modem 5G
Aer conditionat automat 2 zone
Sistem Ford Keyfree
Oglinzi exterioare reglabile electric, incalzite, rabatabile cu semnalizare si lumini de insotire
Senzori de ploaie
Camera video pentru mers in marsarier
Senzori de parcare fata si spate, sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare
Culoare metalizata – Bursting Green
Design de exceptie, eficienta remarcabila, mai mult decat capabil. Ford Kuga, detine 5 stele la testele de siguranta EuroNCAP si ofera o gama larga de tehnologii de asistenta pentru sofer si confort.

 

Alege varianta hibrid, de la 30900euro TVA inclus, cu motorizare 2.5Duratec si cutie automata CVT (cuprinde aceleasi dotari mentionate mai sus).

 

Pe langa super oferta de lansare, iti oferim urmatoarele:

Garantie complexa 5 ani / 100.000km
Posibilitate de finantare pentru persoane fizice cu dobanda fixa 7.99%
Posibilitate de finantare pentru persoane juridice cu dobanda marja fixa 0% + euribor 3M
Livrare rapida, in limita stocului disponibil

 

 

 

*Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.
*Oferta este adresata persoanelor fizice/juridice pentru modelul FORD KUGA, transmisie automata (nivelul de dotare Titanium cu dotarile optionale mentionate mai sus).

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Ford Kuga MCA Titanium 1.5 EcoBoost, 186 CP FWD, transmisie automata, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 6.7-6.8 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 152-154. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

** Garantia complexa de 5 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (3 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

*** Exemplu reprezentativ de calcul pentru KUGA MCA Titanium 1.5 EcoBoost, 186 CP FWD transmisie automata – 26.000 Euro TVA inclus, la un curs valutar de 5 lei/EUR (avans 20%, perioada 60 luni), oferta credit auto, prin Unicredit Consumer Financing IFN SA

Asigurarea de viață este oferită de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de Agent Auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078. Obținerea produsului de credit nu este condiționată de încheierea asigurării: produsul de asigurare este opțional, creditul putând fi achiziționat fără asigurare, în condiții de costuri diferite, prezentate conform schemei de mai sus. Detalii privind oferta de asigurare de viață pot fi regăsite pe https://www.ucfin.ro/asigurari

Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu Asigurare: În cazul creditului “Kuga MCA Titanium 1.5 EcoBoost”  (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 148.824 Lei pe 60 luni, cu asigurare de viață cu primă de asigurare unică finanțată* (adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 159.539,33 Lei ) dobândă anuală fixă este de 4,99% comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 3.127,02 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu prima finanțată, de 0,12% din suma împrumutată înmulțită cu perioada de creditare) valoarea totală plătibilă 187.621,36 Lei, DAE 6,77% (calculat la valoarea totală împrumutată de 159.539,33 Lei). În calcul ratei a fost inclusă prima de Asigurare de viaţă finanțată.

*Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,12% din valoarea creditului de 148.824 Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 1.463,01 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 4,99% la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 10.715,33 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 159.539,33 Lei.

Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului și, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanță”

Oferta este valabila pana la 30.06.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate