Digital și în siguranță. O nouă experiență Ford Service.

Înapoi la Promotii
Digital și în siguranță. O nouă experiență Ford Service.

Alege Ford Service pentru o experienta fara griji.

Am pregatit o serie de servicii noi care te vor ajuta sa reincepi activitatea la parametri optimi.

De la servicii digitale si programari online, la preluarea si livrarea vehiculului de la/catre domiciliul tau si pana la igienizarea completa a acestuia, returnat catre tine in conditii de maxima siguranta – suntem aici pentru a iti oferi o noua experienta service.

#StaiAcasa – Preluare si livrare.

Prin noua campanie #StaiAcasa, iti preluam masina de acasa sau de la sediu, o reparam in cele mai sigure conditii si o returnam gata igienizata. Totul pentru ca tu sa fii in siguranta!

Află mai multe
Ford Video Check.

Prin serviciul Ford Video Check vei afla despre conditia tehnica a masinii direct pe telefon, tableta sau computer. Vei primi un clip video detaliat cu inspectia acestuia, precum si cu eventuale lucrari suplimentare de efectuat si costurile aferente, totul la un click distanta.

Află mai multe
Ford Motorcraft.

Ford Motorcraft iti ofera cele mai bune oferte pentru vehiculele mai vechi de 4 ani sau iesite din garantie. Alege serviciile noastre digitale, in siguranta.

Află mai multe
MicronAir Protect – Filtru aer habitaclu.

Este perioada potrivita ca tu sa acorzi atentie aerului din masina ta. Disponibil pentru o gama din ce in ce mai mare de modele Ford, filtrul de aer habitaclu MicronAir Protect ofera protectie atat impotriva mirosurilor neplacute, cat si impotriva virusilor (99,9 %).

Află mai multe
Programari service online.

Programarile service online reprezinta cea mai simpla modalitate de a accesa servicii de revizii si reparatii. Selectati tipul de serviciu dorit, data si ora. De asemenea, puteti specifica daca doriti masina de curtoazie sau preferati serviciul nostru de preluare-livrare.

Programare service
Ford fara griji.

Fie ca doresti sa achizitionezi o masina noua, fie ca esti in cautarea unui service pentru mentenanta masinii tale, echipa Ford este aici pentru a te ajuta sa revii la drum in cele mai sigure conditii. Am introdus “Ford Fara Griji”- o gama cuprinzatoare de masuri ce respecta distantarea sociala, test drive-uri neinsotit sau preluarea si returnarea masinii de catre tehnicienii Ford.

Află mai multe

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: